Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey chciałem wiedzieć jak u was z GPS czy działa poprawnie? U mnie sprawa wygląda następująco  łapie fixa lecz po długim czasie oczywiście wraz  z APGS samo urządzenie nie jest wstanie pokazać lokalizacji. Raz lokalizuje dokładnie a raz 500m obok a nawet więcej.  Nawet jeśli lokalizacja jest poprawna w żadnej aplikacji przy przemieszczaniu się punkt się nie porusza. Czy ktoś z was ma podobny problem i zna może rozwiązanie ??

Opublikowano

U mnie gps działa bardzo dobrze. Jednak pamiętam jak latek pisał że jego egzemplarz miał problemy z gps. Chyba na wątku głównym o tym pisaliśmy. Ktoś pisał o dodaniu jakieś aluminiowej taśmy pod obudowę i niby to pomagało.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Temat do zamknięcia GPS działa wyśmienicie kiedyś wymieniałem aparat musiałem jakoś źle złożyć telefon zrobiłem to od nowa i teraz jest wszystko okey łapie fixa bez AGPS w 5 sek.

Opublikowano

Witam. Moglby ktos napisac jak poprawic tegk gpsa za pomoca folii?

Szukam juz 3h na forum i nie potrafie znalezc posta.

Moj mi note bardzo ciezko lapie fixa, jak juz zlapie to nawigacja nie jest mozliwa bo ciagle gubi sygnal.. Probowalem juz mase romow, Miui 7.5, 8, i wersje stabilne i dev. Teraz mam czyste aosp 7.0 i takze zero poprawy .

Opublikowano
1 godzinę temu, patrollooss napisał:

Witam. Moglby ktos napisac jak poprawic tegk gpsa za pomoca folii?

Szukam juz 3h na forum i nie potrafie znalezc posta.

Moj mi note bardzo ciezko lapie fixa, jak juz zlapie to nawigacja nie jest mozliwa bo ciagle gubi sygnal.. Probowalem juz mase romow, Miui 7.5, 8, i wersje stabilne i dev. Teraz mam czyste aosp 7.0 i takze zero poprawy .

Miałem Mi Note którego sprzedałem sąsiadowi i jeszcze złego słowa od końca maja 2016 mi nie powiedział o GPS,ma zainstalowany MIUI jeszcze na Android 4.4.4

Opublikowano
8 godzin temu, patrollooss napisał:

Tak, dziala, pokazuje caly czas wykrzyknik że niby nie ma dostępu do sieci ale śmiga bez zarzutu. Zresztą jak cały rom. Mowa o AOSP na Nougacie :)

Na Android 6 będzie wszystko działać,bo 7 wiadomo że to nowa wersja która jeszcze potrzebuje czasu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę że wątek świeży to się podepnę, u mnie również występuje zjawisko słabego gps a po dociśnięciu w okolicy kamery nage łapie masę satelit. moje pytanie to gdzie znajduje się moduł gps w Xiaomi mi note? wydaje mi się że jest on zintegrowany z głośnikiem do rozmów ale głowy nie dam.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...