Michał Kałuża 1 Report post Posted November 17, 2016 (edited) Mam problem z odblokowaniem bootloadera. Na koncie mam zgodę na odblokowanie wszystko idzie OK do momentu kiedy mam podłaczyć tel i przejść do trybu fastboot. Wyłączam telefon wchodzę w tryb fastboot i podłączam do komputera i nic cały czas mam ekran jak wcześniej. Screen w załączeniu. Proszę o pomoc co może być przyczyną. Zmiana lokalizacji na Hong Kong nic nie pomaga. Telefon Redmi 3 MIUI 7.4 Edited November 17, 2016 by Michał Kałuża Share this post Link to post Share on other sites
Michał Kałuża 1 Report post Posted November 17, 2016 (edited) Z HK było tu: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=259525&page=5#pid4901122 na dwóch komputerach sprawdzałem i to samo. Dwa różne kable. Fakt, że żaden komputer nie widzi telefonu przed przejściem do trybu Fastboot, ale ładuje. Edited November 17, 2016 by Michał Kałuża Share this post Link to post Share on other sites
Michał Kałuża 1 Report post Posted November 17, 2016 do zamknięcia. okazało się, że na 2 kablach usb nie poszło 3 był ok. Share this post Link to post Share on other sites
cukru 270 Report post Posted November 18, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Share this post Link to post Share on other sites