moofy Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam serdecznie! Właśnie rozpakowałem wczoraj nowiutkiego Mi 5s Plus, po walce z konfiguracją, etc ciągle brak LTE tylko H+ i 3G Chyba trochę wtopiłem podobno telefon nie obsługuje częstotliwości 800Mhz na którym działa większość LTE w Plusie. Jestem trochę załamany, ale bez LTE posiadanie fona nie ma sensu Odpowiem na pytania: - na poprzednim telefonie Note 4 LTE działał aż miło, - mieszkam w centrum Wrocławia więc nie o zasięg tu chodzi, Czy może wystarczy zaktualizować soft, wpisać specjalne ustawienia?
tpawel Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Plus ma dużo btsow lte800,ale jeszcze więcej 1800, Twój problem tkwi w APN. Poszukaj na forum , jest rozwiązanie. Nawet dziś coś widziałemWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
rwioslo Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Wejdź do ustawień APN, edytuj wpis "Internet" na takie dane: Nazwa: plus APN: plus Będziesz miał LTE...
Nezumi Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi