Longbot Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam, Dzisiaj po aktualizacji systemu z poziomu updater'a straciłem dostęp do sieci 4G i internetu. Niemogąc znaleźć przyczyny postanowiłem zwipe'ować system i zainstalować na nowo starszą wersję. Wykonałem wipe systemu z poziomu Mi Recovery, po wipe zgodnie z poleceniami na ekranie zrestartowałem telefon i od tej pory nie chce on się w żadny sposób uruchomić. Po wciśnięciu przycisku zasilania wyświetla się tylko ikona mi i nic się nie dzieje. Pytanie co mogę teraz zrobić, aby naprawić swój błąd i ponownie móc korzystać ze swojego telefonu?
majdan12 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Jeszcze warto zainstalować dodatki MIUI polska jako drugie w kolejności.
Longbot Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 Z tego co sprawdziłem w google to to fakt, mam TWRP. Tylko teraz jak mi nie wstaje już system to jak mam odpalić TWRP, żeby zainstalować roma?
majdan12 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 6 minut temu, Longbot napisał: Z tego co sprawdziłem w google to to fakt, mam TWRP. Tylko teraz jak mi nie wstaje już system to jak mam odpalić TWRP, żeby zainstalować roma? 1.Poprzez menu serwisowe (volume (+) i Power), następnie wybieramy "recovery" 2.Uruchamiamy telefon kombinacją (Volume (+) I Volume (-) i Power.
Longbot Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 Ok. Uruchomiłem recovery przez vol+ i power. reszta już prosa jest :). Dziękuję bardzo za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi