chudymb2 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Dzień dobry mam problem ze swoim mi 5 wersja miui 7 global 7.2.8.0.0 (MAACNDB)(stabilna)bawiłem się trochę tel i przez moją głupią ciekawość po zmieniałem coś w ustawieniach i tak Internet w 4g działa ale nie mogę ani odebrać ani do nikogo zadzwonić sms-y mogę odbierać i wysyłać też.Pomóżcie co gdzie i jak ustawić aby to działało .
tpawel Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Masz tryb only LTE, z którego nie można dzwonić. Zmień perforowany tryb sieci na LTE/GSMWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
chudymb2 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 W statusie urządzenia jest widoczny imei status urządzenia1 ustawione na TD-SCDMA,GSM,WCDMA and LTE status urządzenia2 to samo co w 1
tpawel Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 To poszukaj LTE/GSM auto PRL.Nie możesz dzwonić bo nie masz dostępu ani do GSM ani do UMTS terazWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
chudymb2 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 Zmieniłem ustawienia i nadal nic myślę nad twardym resetem ale nie wiem jak to się robi i czy w czymś pomoże bo ust fabryczne nic nie dały
Rekomendowane odpowiedzi