Jump to content

Recommended Posts

Hejka

Zamowilem sobie kamerkę sportowa yi 4k na aliexpress od jakiegoś sprzedawcy który miał ich dużo sprzedanych i same pozytywy, ale coś nagrywa mi w bardzo słabej jakości na każdej z rozdzielczość...na początku myślałem że to problemem tego że nagrywałem w 4k a mój mi Mi4 nie obsługuje 4k ale dzisiaj nagrałem w HD i tak samo kiczowata jakość. Słyszał ktoś o podrobach yi 4k i jak je rozpoznać, ale nie sądzę że ta jest podrobą bo wygląda na oryginalną...przyszła w pudełku razem z monopodem. Może to problem karty SD? Mam jakąś starą hc 16gb (4), dopiero zamowilem scxc 128GB (10). A może coś w ustawieniach mam włączone? Ma ktoś pomysł?

Może to głupio zabrzmi ale sprawdź czy na pewno zdjąłeś wszystkie folie ochronne.
Nagraj jakiś filmik 4K i umieść go na jakimś serwerze mógł go sobie pobrać i zerknę na niego możesz też nagrać w HD ale proszę aby nie był za długi tak po dziesięć piętnaście sekund najlepiej wychodzi dobrych warunkach oświetleniowych.
Jak mi go udostępnisz to wyślij informacje na pw.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Już wiem w czym był problem. Oglądałem filmy przez aplikacje czyli obraz był wysyłany streamingiem. Jak przerzucilem na kompa to już ładny obraz. A wiecie czy hdr jest w tej kamerce? Bo gdzieś czytałem że jest a nie mogę nigdzie znaleźć.

Edited by uzi89

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...