Xiaomi Redmi 3S Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Gdzie w Redmi 3S można zmienić szatę graficzną klawiatury? Chodzi o kolor klawiszy i wielkość czcionki?
0 RegimeOfTerror Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Ustawienia - dodatkowe ustawienia - język i klawiatura, tam masz wszystkie ustawienia klawiatury, jeśli obsługuje motywy to możesz zmieniać kolory itp. Jeśli chodzi o rozmiar czcionki to Ustawienia - wyświetlacz - rozmiar tekstu Edytowane 12 Listopada 2016 przez RegimeOfTerror
0 Xiaomi Redmi 3S Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Mam poważniejszy problem niż zmiana klawiatury.Otóż chciałem przegrać zdjęcia do laptopa i nie mogę.Mam dwa laptopy, jeden z Windowsem7 a dugi to Mac (Apple) Na Windowsie telefon jest widziany ale zdjęć nie widzi natomiast na Macu wogóle nie widzi telefonu.Co jest przyczyną? Brak jakichś sterowników? Próbowałem przez kabel i przez bluetoth.Oba sposoby zawiodły a dodatkowo przez bluetoth niby się urządzenia sparowały ale za chwilę pisało "nie połączono" Próbowałem kilka razy i nici z tego.
Pytanie
Xiaomi Redmi 3S
Gdzie w Redmi 3S można zmienić szatę graficzną klawiatury? Chodzi o kolor klawiszy i wielkość czcionki?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi