SenseyNS Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Po restarcie smartfonu, pojawia się pasek jak podczas aktualizacji, a następnie pojawiają się kolorowe migające i kręcace się 4 kółka i to się zapętla. Co to może być? Nie mogę również wejść w tryb Fastboot, ani do twrp. Edytowane 9 Listopada 2016 przez SenseyNS
muszateq Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Bootlop na logo androida 6, chyba tylko mi flash pomoże, musisz wejść w edl i postawić system na nowo. Ale poczekaj chwile może ktoś podpowie inne rozwiązanie. W każdym razie jak raz się zaczął sypać to i tak bym postawił system na czysto. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Zexon72 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 @muszateq wszystko się zgadza, ale skąd u licha bootanimation z AOSP na MIUI? :0 @SenseyNS wgraj system na czysto wg poniższej ściągawki 1
muszateq Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Też mnie to trochę zastanowiło bo na miui nigdy tego nie widziałem ale ja tylko z moim telefonem mam do czynienia. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
SenseyNS Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzięki za pomoc. System postawiony, backup zrobiony, problem rozwiązany. Temat do zamknięcia.
luki! Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi