PanMarcepanek Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam. Z racji piątkowej promocji na aliexpress przymierzam się do zakupu telefonu tylko zastanawia mnie jadna sprawa. Czy na prawde warto dokładać i brać wersję 3gb ramu? Rozumiem ze im wiecej ramu tym lepiej ale czy to aż taka duża różnica przy normalnym użytkowaniu?
Michalec Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja osobiście po przesiadce z Redmi Note 2, który miał 2GB RAMu widzę różnicę i według mnie jest to opłacalne. W dobie dzisiejszych aplikacji typu Messanger, który bierze czasem aż 300MB RAMu - jak najbardziej opcja 3GB RAM
kamil9 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 26 minut temu, Michalec napisał: Ja osobiście po przesiadce z Redmi Note 2, który miał 2GB RAMu widzę różnicę i według mnie jest to opłacalne. W dobie dzisiejszych aplikacji typu Messanger, który bierze czasem aż 300MB RAMu - jak najbardziej opcja 3GB RAM Messenger i 300 RAM?? Mi po odklodkowaniu i wyczyszczeniu RAM zwalnia prawie 1GB
PanMarcepanek Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 1. Z tej aukcji uniknę dodatkowych opłat przy przesyłce darmowej? 2. Opłaca się brać dodatkową gwarancję? Miał ktos kiedyś problem z tym telefonem i z niej korzystał?
mrkabanos Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 30 minut temu, PanMarcepanek napisał: 1. Z tej aukcji uniknę dodatkowych opłat przy przesyłce darmowej? 2. Opłaca się brać dodatkową gwarancję? Miał ktos kiedyś problem z tym telefonem i z niej korzystał? 1. Loteria. Pewność o braku vat masz tylko na Seller's Shipping Method. 1
CozzY Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 RAM w androidzie nie jest po to by był pusty ale po to by zmieściło się w nim jak najwięcej aplikacji dzięki czemu możesz wygodnie i bez loadingów się między nimi przełączać. Kłania się czarodziejskie słowo multitasking. Jeśli chcesz używać góra dwóch apel albo uwielbiasz ubijać procesy w tle to 2GB jest akurat dla ciebie. W każdym innym wypadku bierz telefon gdzie jest jak najwięcej RAMu bo kartę pamięci prawie zawsze można dołożyć a z pamięcią operacyjną jest już kaplica.Co do przesyłki to doświadczenia mam takie: na darmową przesyłkę czekałem równy miesiąc ale doszła cała i zdrowa bez żadnych dodatkowych opłat. Ostatnio wziąłem szybką przesyłkę DHL-em i od trzech dni się pier#$ę z wymianą maili, telefonów, kopii rachunków, potwierdzeń wpłat i innych dupereli z celnikami. Mam nadzieję że w końcu mi ten telefon wydadzą. Następnym razem na 100% nie biorę DHL.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
animare Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Dwa razy w ciągu ostatniego miesiąca brałem sellers shipping method i wszystko pięknie, około 10 dni czekania od momentu wysłania, bez vatu.
kamis086 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 https://pl.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-32GB-ROM-Metal-Body-Fingerprint-Mobile-Phone-Snapdragon-650/311331_32602840179.html?detailNewVersion=&categoryId=5090301&spm=2114.8147860.0.0.0THc3G Nie wiecie Panowie o której godzinie obniżka dziś?
PanMarcepanek Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 Nie jestem pewien ale chyba już sie nie doczekasz zniżki na tą wersję. Z tego co widzę jest zniżka ale tylko na 2gb. W czwartek była jeszcze na 3gb ale chyba szybko się skończyła. Sam kupiłem z aukcji którą podesłałeś za cenę bez zniżki.
Rekomendowane odpowiedzi