Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Działa wam dobrze Textra na MIUI 8 Global? Mi czasami nie przychodzą SMS, podobno, że wychodzące lecą ok. Nie wiem, czy jest to spowodowane samą aplikacją (uprawnienia wszystkie na zielono), czy skutkami ostatniej awarii Play. Na poprzednich telefonach nic nie zauważyłem niepokojącego, ale wiadomo, każdy telefon jest inny.

Edytowane przez Baero
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Ogólnie na MIUI średnio działają aplikacje, które zastępują funkcje aplikacji fabrycznych (launchery, aplikacje SMS). Sprawdź czy masz wiadomości w fabrycznej aplikacji do SMS. Mogą to też być problemy operatora, ale tego nie potwierdzę.

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mój pierwszy post jak by co ;-) Mam Redmi 3S od 2 tygodni i zastąpiłem tę standardową aplikację sms właśnie textrą, powodem jest oczywiście to, że ta standardowa się nie obraca razem z telefonem. Kłódki nie mam. Zastąpiłem ją w ustawieniach, w aplikacjach domyślnych. Nie nadawałem żadnych uprawnień… Ogólnie działa dobrze, powiadomienia są, diodka miga, jak dla mnie wszystko ok. Telefon dostałem z Globalem, tak zostawiłem, aktualizacje puściłem więc jest aktualny. 

Edytowane przez truelove13
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżając temat: to problem z Textrą jest taki, że gdy jest włączony tryb "nie przeszkadzać" aplikacja przestaje odbierać smsy, mimo iż nadawca widzi komunikat "dostarczono". Smsów nie ma nigdzie. Nawet gdy wtedy się włączy standardową aplikację MIUI tych smsów nie widać. W przypadku aplikacji SMS od Xiaomi gdy tryb "nie przeszkadzać" jest aktywny smsy da się normalnie odczytać. Czy da się coś w tej sprawie zaradzić? 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...