bartaspoz Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Rzucili dziś Złoty Mi5s, który zazwyczaj jest o kilkadziesiąt $ droższy https://www.ibuygou.com/p-gold-xiaomi-mi-5s-qualcomm-snapdragon-821-215ghz-3gb-ram-64gb-rom-8649.html Do tego aktywne jest pole wpisania kuponu Bez żadnego kombinowania (nie wiem czy to niedopatrzenie z ich strony). I działa kupon "RNmi5s64PIRZU", wklepcie go, nie będzie widoczny na początku i dostaniecie odpowiedź "This coupon can by applied only for" czy coś w ten deseń, ale jak już przejdziecie do wpisywania adresu dostawy i płatności to normalnie się pojaw Właśnie zamówiłem mej połówce długo polowany telefon Powodzenia! PS. Aktualnie w HK jest coś koło godziny 23:05 więc jeśli pole do kuponu to błąd to, pewnie skapną się i poprawią dopiero za jakieś 8-10 godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetiq Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 juz nie dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 (edited) 2 godziny temu, kinetiq napisał: juz nie dziala Zgadza się....ale za to działa kupon IBY5S64GSILVER Ale muszą mieć tam popieprzone wszystko. Na wersję gold działa kupon, który w opisie ma Silver. Niestety ten jest mniejszy, bo "tylko" na $10.99. Ale jeśli ktoś akurat szuka tego telefonu to zawsze lepsze 10 baksów niż nic EDIT: działa jeszcze IBY5S128GSILVER , daje $17 zniżki, ale minimalna wartość koszyka to $400 Ładnie im się pomieszało, sprawdzam dalej i doklejam działające kupony z kwotami (działają na mi5s! Z linka powyżej!): IBYMIMAX128, IBYMIMAX64, IBYMI564GDPL, MI532WHPL - $19.99 IBYMI564BLPL - $20.99! MI532BLPL - $21.99! RNmi564wPIRZU - $23.99 (min. wartość koszyka $348) Pewnie jakiś błąd, ale zawsze wysyłali jeśli komuś udało się zapłacić. Pasuje jeszcze mnóstwo kodów na różne wartości, $5, $6, $9, $15, $18, $19 itd....wklepałem tylko te najabrdziej watościowe (chociaż parę na $21.99 też się jeszcze znalazło). Wychodzi na to, że kupony działają z każdym produktem, który ma aktywne pole wpisania kuponu, sprwadziłem RNmi564wPIRZU dla telefonu ZUK Z2 i też działa. Edited November 8, 2016 by bartaspoz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts