Spy CHacz Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Hej Był sobie Redmi2 (813) działający wieczorem. Rano biorę telefon do ręki a tu nie działają karty SIM. Zanim doczytałem co mu się stało zrobiłem kopie danych, fabryczny reset i przywrócenie danych. Na przywracaniu niestety telefon się zatrzymywał. Musiałem go wyłaczyć i tak dwa razy. Karty dalej nie działają. Próbowałem zrobić znów factory reset ale kręci się w kółko kółeczko i już d*pa. Doczytałe, że najprawdopodobniej to wina aktualizacji MIUI. Z tym, że ja NIE DOTYKAŁEM TELEFONU. Domyślam się, że soft się sam zaktualizował chyba i zrobił mi babola. Próbowałem zgodnie z różnymi poradami przywrócić mu IMEI i d*pa nic nie działa. Ktoś pomoże? Chyba najprostsze rozwiązanie to wgrać starszą wersje MIUI? Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy CHacz Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Właśnie próbuję zaktualizować Redmi2 do wersji 6 i się wywalił telefon wskazując error ;-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts