Abel11 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam mój problem polega na tym iż właśnie wystawili Mi3, wszystko pięknie cacy. Wrzuciłem do koszyka chcę zapłacić lecz na samym końcu już po logowaniu na paypal piszę mi że płatność nie może być zrealizowana. Pieniądze mam na koncie już w dolarach kanadyjskich. Próbowałem już parę razy i nie idzie widzę tylko coś takiego.
szamanek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Spróbuj zapłacić jutro. Tez kiedyś tak miałem, na następny dzień się powiodło.
Abel11 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Mam nadzieję że nie wykupią mi tel, bo ostatnio przed świętem/festiwalem wiosny rozeszły się bardzo szybko. Ok dzięki za szybką odp
zxzx Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam ten sam problem.. Daj znać jak go rozwiązałeś
Abel11 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak jak kolega wyżej napisał poczekał chociaż nerwowo próbowałem dokonać płatności czas przez jaki próbowałem to od pt ok. 10-11 do nd ok.15:30 kiedy mi się udało. Przekopując internet natknąłem się na takie coś, pieniądze miałem już przewalutowane z zapasem 10 dolarów kanadyjskich. https://www.paypal.com/pl/webapps/helpcenter/article/?solutionId=163045&topicID=2900032&m=HTQ P.S. Z mojego dwu dniowego wnikliwego śledztwa wynika iż ta operacja została zakwalifikowana do podejrzanych i została wstrzymana przez system. Pkt. 3 w linku
Rekomendowane odpowiedzi