DonFG Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Cześć. Wybrałem w końcu telefon, teraz kwestia tego, gdzie kupić. Na goldwayu będzie za 100 dolców + 8$ gwarancja. Wie ktoś, jak to działa u nich zwrot gwarancyjny ? Na necie raczej mało opinii, a nie wyobrażam sobie, że kupię telefon bez gwarancji z nawet częściowym refundem w przypadku uszkodzenia. Edited November 6, 2016 by DonFG
sloniacz Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Działa ok tylko trwa trochę dłużej bo musisz odesłać telefon do Chin. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
DonFG Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 A w przypadku xiaomiforsale ? Legitny jest ich serwis gwarancyjny w EU ? Bo jeszcze dochodzi cło. Odsyłam telefon na gwarancję i w drodze powrotnej nagle jebut kolejne 23% naliczają ?
TuptusiowaPanna Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Te 8$ dodatkowej gwarancji to nie gwarancja Goldwaya (jego jest niezależna i jest w cenie telefonu), tylko usługa wymiany telefonu świadczona przez Aliexpress.
DonFG Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Ktoś wie jak ta gwarancja Aliexpress u nas działa ? Bo teraz nie wiem czy dopłacać to 8 zielonych do ceny.
ruKO Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 1 godzinę temu, DonFG napisał: Ktoś wie jak ta gwarancja Aliexpress u nas działa ? Bo teraz nie wiem czy dopłacać to 8 zielonych do ceny. Protect Your Device with a One-Year Warranty Enjoy services in your very own country Phone warranties: available in Russia, Spain, France,Germany, and the USA
lukaschels Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Z tego co wiem to nikt jeszcze z tego nie korzystał. Wynika to z jakiś tam przepisów UE że muszą to oferować. Zasadniczo ja nie polecam, bo jeśli gwarancja goldiego nie pomoże to ta sklepu tym bardziej. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts