Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech któryś z Adminów włączy podbijanie postów.

Chodzi o takie coś, że w momencie napisania przeze mnie postu o powiedzmy 10:00 nikt się dalej nie wypowiada.

Następnie o godzinie 19:00 ja piszę coś dalej (następuje scalenie postów), ale kurcze godzina nadal zostaje ta sama czyli 10:00 i nikt się tym nie interesuje, ponieważ był w danym temacie już o 10:00 i nie ma pojęcia o nowym poście.

Powinno podbić post na godzinę 19:00, aby każdy widział nowy wpis w temacie.

Zajmijcie się tym ;)

Opublikowano
Niech któryś z Adminów włączy podbijanie postów.

Chodzi o takie coś, że w momencie napisania przeze mnie postu o powiedzmy 10:00 nikt się dalej nie wypowiada.

Następnie o godzinie 19:00 ja piszę coś dalej (następuje scalenie postów), ale kurcze godzina nadal zostaje ta sama czyli 10:00 i nikt się tym nie interesuje, ponieważ był w danym temacie już o 10:00 i nie ma pojęcia o nowym poście.

Powinno podbić post na godzinę 19:00, aby każdy widział nowy wpis w temacie.

Zajmijcie się tym ;)

Wtedy nie muszę laczyc, 2 sprawa możesz usunąć ostatni post jeśli ktoś nie podbije i napisać nowy z nowym info.

Opublikowano

W sumie to na żadnym innym forum chyba nie widziałem opcji usuwania postu, a już na pewno nie jest to codziennością :D

Łączenie niech będzie, ale po prostu na innych forach z łączeniem godzina jest podbijana, aby dany temat z nowym wpisem pozycjonował się na górze i był widoczny ;)

Opublikowano

W tej chwili jest okropnie, już raz ważny post poszedł sobie bez echa w niepamięć.

Teraz postanowiłem napisać o tym, ponieważ to strasznie razi w oczy i na żadnym forum się jeszcze chyba z tym nie spotkałem.

Albo niech posty przestaną się łączyć i godzina będzie automatyczna z chwilą napisania, albo trzeba włączyć podbijanie godziny w chwili napisania po sobie.

To forum nie jest duże, a jestem na innych na prawdę wielkich forach i jakoś wszystko funkcjonuje dobrze, to odnośnie Twojego postu Acid ;)

Opublikowano

Skopiuj post, dodaj tekst, który chcesz, usuń swój post i napisz ponownie. Jeśli jest on ostatni to możesz to zrobić. Możesz usuwać nawet własne tematy jeśli nikt w nich nie odpowie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...