mefju266 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Odblokowałem bootloader wg instrukcji i wszystko szło dobrze do czasu, aż wgrałem TWRP. Po komendzie "fastboot boot twrp.img" telefon zrestartował się do TWRP, ale wisi na logo recovery. Telefon włącza się normalnie i jest wszystko okej. Próbując wejść z powrotem do recovery pokazuje mi się grafika telefonu z kablem USB i podpisem Mi Pcsuite, czy coś w tym guście. Co robić? Wgrywać jakieś inne recovery czy wina lezy po mojej stronie?
Nezumi Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Jesteś pewny, że instalowałeś xiaomi.eu, a nie oficjalny soft? Bo znowu masz MiRecovery...
mefju266 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Chcę zainstalować recovery właśnie po to, żeby wgrać xiaomi.eu. Telefon po komendzie z fastboota bootuje się i wisi na logo TWRP.
Nezumi Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak odblokowałeś BL, to wgraj sobie soft od xiaomi.eu pod fastboot, u mnie ten sposób zadziałał najlepiej: https://miuipolska.pl/instalacja-miuipolskaxiaomi-eu-multilang-dla-mi5/
mefju266 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Dzięki za odpowiedź, ale już sobie poradziłem. Wystarczyło wgrać starszą wersję TWRP i od razu poszło. Temat do zamknięcia : )
Rekomendowane odpowiedzi