Jendro Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Czy można zresetować telefon do ustawień fabrycznych? Jak to zrobić i czym to grozi , nie mam na myśli utratę danych. Chce mieć telefon taki jaki wyciągnełem z pudełka.
Grzesiuso Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) 3 minuty temu, Jendro napisał: Czy można zresetować telefon do ustawień fabrycznych? Jak to zrobić i czym to grozi , nie mam na myśli utratę danych. Chce mieć telefon taki jaki wyciągnełem z pudełka. Tak możesz to zrobić: ustawienia/ dodatkowe ustawienia/ kopia i kasowanie danych/ ustawienia fabryczne, i zrobione. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Grzesiuso
jutu Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Z racji tego, że to mój pierwszy post na tym forum witam wszystkich bardzo serdecznie. Przyłączam się do pytania, doszedłem do momentu: kopia i kasowanie danych/ ustawienia fabryczne, daję "resetuj telefon" pada pytanie o hasło, które podaję i następnie zonk... wyświetla się biały ekran z czerwonym trójkątem z wykrzyknikiem... co z tym zrobić?
1743503641 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Pyta się o hasło Xiaomi. Problem mam w tym, że komórka straciła dostęp do internetu (zarówno dane pakietowe, jak i wi-fi nie działają). Właśnie z tego powodu chcę ją zrestartować. Jest jakiś sposób, by ominąć te hasło?
pawelt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Twrp wyczyść wszystko, oprócz systemu, karty sd, pamięci wewnętrznej bo inaczej stracisz wszystkie np zdjęcia dokumenty itp, najważniejsze wyczyścić data.
Rekomendowane odpowiedzi