robsid Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Witam. Może ktoś pomoże. Mam od niedawna Telefon redmi 4 note , podczas pobierania aktualizacji urządzenie się zablokowało. Wygląda to tak, tel.pobiera aktualizacje przez kilka sekund a następnie się wyłącza . I tak w kółko. Dzięki za pomoc.
adam1lipiec Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Jak w temacie. Aktualizacja ściąga się do 58 % i wyskakuje błąd spróbuj ponownie później. W czym problem? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Hewret Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Pobierz przez komputer aktualizację, wrzuć .ZIP do wewnętrznej pamięci i zainstaluj przez menedżer OTA.
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Witam Dziś około godziny 17:00 dostałem aktualizację do MIUI 9 na Xiaomi Redmi Note 4. Problem tkwi w tym, że gdy pobrałem aktualizację musiałem zresetować telefon i od 30 minut mam czarny (świecący) ekran. Nwm co robić.. boję się że jak wyłączę telefon może się coś popsuć. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję. Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Gość
Talvi Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 17 godzin temu, Koza_a napisał: Witam Dziś około godziny 17:00 dostałem aktualizację do MIUI 9 na Xiaomi Redmi Note 4. Problem tkwi w tym, że gdy pobrałem aktualizację musiałem zresetować telefon i od 30 minut mam czarny (świecący) ekran. Nwm co robić.. boję się że jak wyłączę telefon może się coś popsuć. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję. Cześć. Mam dokładnie ten sam problem. Udało Ci się może już coś zdziałać?
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 20 minut temu, Talvi napisał: Cześć. Mam dokładnie ten sam problem. Udało Ci się może już coś zdziałać? Niestety nie...
Rekomendowane odpowiedzi