Ozz.iee Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Od kilku dni jestem posiadaczem RN4. Telefon dotarł do mnie w wersji Global stable. Niestety telefon łapał straszne przecięcia przy korzystaniu z YouTube, Facebook. Problem występował przy odtwarzaniu wideo. Telefon poprostu zamierał, nie był responsywny. Zazwyczaj tylko reset ratował sytuację. Postanowiłem wgrać Miuipolska.pl w nadzieji że to wina globala. Po odblokowaniu i flashu jest niebo lepiej aczkolwiek zacięcia sporadycznie występują. Posiadam również Mi Maxa i RN3, oba na Miuipolska.pl. Problem tam nie występuje. Czy ktoś z posiadaczy RN4 ma podobne kłopoty? Jakieś rady? Pozdrawiam forumowiczów. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Ozz.iee
Zexon72 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Bezpośrednio po instalacji systemu może on się przez czas jakich ciąć. Powodem jest aktualizacja w tle usług Google i sklepu play. Lagi powinny uspokoić się jednak po max 2 godzinach (czasem gms core aktualizuje się z opóźnieniem). Zobacz w panelu sterowania > uprawnienia > autostart, czy nie masz zbyt wielu aplikacji w autostarcie Jeśli to wersja 2GB RAM i jeśli masz zainstalowaną Facebook.apk sugeruję wyrzucić ją i zastąpić wersją Lite P. S. Popraw tytuł, aby był zgodny z zasadami forum;-) Edytowane 3 Listopada 2016 przez Zexon72
Ozz.iee Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Dziękuję za szybką odpowiedź. System stoi ok 2 tygodni. Wersja 3gb ram, 64gb rom. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Ozz.iee Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam ponownie. Problem nie ustępuje. Próbowałem już chyba wszystkiego. Reinstalacja, wersja stabilna miuipolska.pl, wersja global. Unikam wersji China gdyż zależy mi na języku polskim. Nadal laguje youtube, fb. Telefon działa super. Problem jest tylko z wideo. Pomocy! Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
inlegal Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Podpinam się pod temat. Mam tak samo. Pomocy!
Rekomendowane odpowiedzi