Rasalghul Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Część. Czy ktoś może doradzić jak sprawić aby aplikacja nc+go działała na miui 8. Zakupilem telefon mi max i w sklep play pisze że aplikacja jest nieobsługiwana i nie da się jej zainstalować!
squirrelkuss Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Czyli prawdopodobnie tak jest. Poszukaj na apk mirror aplikacji nc+ i zainstaluj ręcznie. Jak już zainstalujesz to uprzedzajac kolejne pytania pamiętaj że nie możesz mieć roota i musisz doczytać coś o drm na Twoim tel jeśli nie będzie działać.Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
himek72 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Na miuipolska na niektórych słuchawkach są problemy z nc+ najlepiej wgraj globala i będzie ok. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka
Rasalghul Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 A skąd wziąć tego globala?
Grothgar Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Polecam zapoznać się z podstawowymi tematami na tym forum.
Rekomendowane odpowiedzi