baxy Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 WitamCzy istnieje możliwość takiego ustawienia że jak wychodzę np z domu i rozlacza mi WiFi, żeby mi się przelaczylo na pakiet danych i np wlaczylo bluetooth?
0 RegimeOfTerror Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Jedyne co mi przychodzi to zaplanowane zadania z panelu sterowania, ale to tylko chyba godziny można ustawić co kiedy się ma włączyć. Może ktoś zna jakiś program.
0 acanth Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Jeżeli Twój telefon ma nfc to fajnie można to wykorzystać i do tagu nfc zapisujesz co chcesz uzyskać np. Dzwonek na max, wyłącz WiFi, włącz Bluetooth zbliżając telefon i odwrotnie zbliżając po raz drugi. Tagi nfc są za grosze i mogą być w formie naklejki np. W okolicy drzwi wyjściowych lub breloczka. Z poziomu samego systemu to tak jak wyżej - zadanie określone w danych godzinach. Tap Tap Tap
0 magyarek Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Lama, Tasker, AutomateIt... A na pakiet danych po rozłączeniu WiFi to przecież każdy przełącza...
0 rutqov Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 A ja ze swojej strony polecę Macrodroid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroidR3P
Pytanie
baxy
Witam
Czy istnieje możliwość takiego ustawienia że jak wychodzę np z domu i rozlacza mi WiFi, żeby mi się przelaczylo na pakiet danych i np wlaczylo bluetooth?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi