Skocz do zawartości
  • 0

Telefon do młodszego brata

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, mój młodszy brat ma niebawem imieniny, a że zepsuł mu się niedawno jego telefon to pomyślałem nad nowym jako prezent... Jako że są to tylko imieniny to nie zamierzam wydawać zbyt dużej sumy na telefon, chciałbym się zmieścić do 800 zł. Jako że jest to jeszcze młody chłopak to też lubi grać w gry zawsze i wszędzie... Myślę nad dwoma modelami, a mianowicie nad Xiaomi Redmi 3 S lub Xiaomi Redmi 3 Pro. Teraz czas na moje pytanie. Który telefon lepiej się sprawdzi jako ewentualny smartfon do gier itp... Jako że jest to mój pierwszy post, a zarazem temat, chciałbym się ze wszystkimi serdecznie przywitać i z góry podziękować za pomoc!

PS. Jeżeli jakiś lepszy telefon dla młodego człowieka jest w okolicach tych 800 zł to prosiłbym o zaproponowanie modelu ;)!

Edytowane przez Derski

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Do gier to chyba najlepszy Redmi Note 3 pro prime. Sam mam, sporo grywam i w sumie żadnych ścin czy spadków FPS nie miałem nigdy, a gram w wymagające pozycje.

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

• 0
Opublikowano

Te dwa modele są do siebie bardzo zbliżone, jednakże 3S to na papierze nowszy model z lepszą grafiką, lecz odrobinę mniej wydajnym procesorem niż w Redmi 3 Pro.

Modele maja nawet tą samą budowę i zamienne akcesoria :)

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)

Ok, po rozpatrzeniu plusów i minusów wybór padł na Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. Chciałbym tylko wiedzieć czy model International będzie lepszy od zwykłego?

Edytowane przez Derski
  • 0
Opublikowano
13 minut temu, Derski napisał:

Ok, po rozpatrzeniu plusów i minusów wybór padł na Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. Chciałbym tylko wiedzieć czy model International będzie lepszy od zwykłego?

Czy ty lub brat, wiecie co to jest Lte B20, jeżeli tak i tego wam brakuje bierz wersję International (Kate), jeżeli nie wiecie nic o takim paśmie LTE, bierz zwykłą wersję (Kenzo) a wasze życie będzie łatwiejsze. Znajdziecie akcesoria oraz części zamienne łatwiej i szybciej :)

• Like 1
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Tylko i wyłącznie 3/32 ;)... Z tego co zdołałem wyczytać z internetów, to to Lte B20 zapewnia lepszy zasięg Lte na terenach podmiejskich. Jako że mieszamy na obrzeżach miasta to chyba się to przyda... Prawda?

Edytowane przez Derski
  • Like 1
  • 0
Opublikowano

Lte b20 przydać się może tam gdzie jest dostępne. Jak masz pod nosem bts z 1800 to pewnie nie zauważysz braku b20

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...