blondi Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam, gdzie moge znalezc ikonke 'recovery'? Widze tylko ikonki jak 'updater' i 'backup' a gdzie recovery?
0 Acid Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Aktualizacje - przycisk Menu - Uruchom w recovery Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
0 Lalo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam, gdzie moge znalezc ikonke 'recovery'? Widze tylko ikonki jak 'updater' i 'backup' a gdzie recovery? Mitool/framework/opcje ponownego uruchamiania. Jakie wybierzesz takie Ci się wyświetla do wyboru przy opcji uruchom ponownie.
0 blondi Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Czy mając wersję angielską mogę zinstalować ten Mitool?
0 Lalo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Czy mając wersję angielską mogę zinstalować ten Mitool? Tak, jesli to masz root. Jak masz stable rom to nic nie zrobisz.
0 blondi Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Ok, to może tak, po 2 miesiącach użytkowania nowego telefonu xaomi, postanowiłam spolszczyć wersję. Tak więc czytając krok po kroku jak to zrobić natknęłam się na to: Przed przystąpieniem do instalacji paczki polonizującej należy się upewnić o wyłączonej w Recovery weryfikacji sygnatur (Signature verification: Disabled), I tu już utknęłam, wchodząć w updater/ menu mam "Reboot to recovery mode", nie mam możliwości wyłączenia weryfikacji?
0 Acid Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 A powiedz dlaczego czytasz złą instrukcje? Przecież na MIUIPolska jest instrukcja instalacji dla Mi2. W Xiaomi nic nie trzeba kombinować z weryfikacją sygnatur: http://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
0 blondi Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 . Ok, czy ma to jakieś znaczenie, że instaluję spolszczenie po 2 miesiącach od wyjęcia z pudełka?
0 blondi Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Super, temat można zamknąć. Dzięki
Pytanie
blondi
Witam, gdzie moge znalezc ikonke 'recovery'? Widze tylko ikonki jak 'updater' i 'backup' a gdzie recovery?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi