Pablofff Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Witam, Jestem posiadaczem telefonu Xiaomi MI4 LTE. Telefon ogólnie super ale ostatnimi czasy zaczął gadac po chińsku... Już piszę o co chodzi. Ostatnio zaktualizowałem telefon do Androida 6.0.1 MMB29M do tego jest nakładka MIUI 8 GLOBAL 6.10.20 BETA i telefon mówi po chińsku podczas wiadomości sms lub kiedy ktoś do mnie dzwoni. Nie mam zielonego pojecia gdzie to wyłączyć...Proszę o pomoc. Dziękuję. Edytowane 24 Października 2016 przez Pablofff Nie zaznaczyłem opcji powiadom o odpwoiedziach.
Eragon Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Standardowa odpowiedź: Zainstaluj wersję EU i po problemach.
Pablofff Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 Eragon całe menu mam PL. Wszystkie ustawienia są w PL. To jaką ja mam wersje zainstalować? Podpowiesz?
RegimeOfTerror Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Ustawienia - dodatkowe ustawienia - ułatwienia dostępu. Tam poszukaj może masz coś włączone.
mrosi Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ To, że masz system po polski, nie oznacza, że masz polski system. Zapraszam do poradnika. Potem zadawaj pytania w odpowiednich działach Forum. Przede wszystkim szukaj, potem szukaj, a na samym końcu szukaj. Zakładanie wątków to ostateczność.
mrosi Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi