Domelos16 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Witam serdecznie, Dzisiaj kurier dostarczył mi RN3 w wersji Pro Prime . Mam pytanie odnośnie dziwnego brzęczenia wydobywającego się z okolic aparatu podczas trzęsienia telefonem, kładzeniem go na powierzchnie, czy też pisaniem (wibracje również powodują te brzęczenie). Jest to normalne? Z tego co trochę poczytałem odpowiedzialne za to jest optyka aparatu. A czy wy w swoich RN3 macie coś podobnego? Czy też pakować i odsyłać telefon na gwarancję? Edytowane 21 Października 2016 przez Domelos16
Drakoon34 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Kate to wersja SE a nie prime. Nie mam takiego brzęczenia, posiadam rn3pp kenzo. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
piotrk87 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Jak potrzasne telefonem specjalnie mocno to cos tam slysze, ale jest to minimalne. Normalnie nic nie slysze przy uzytkowaniu i pewnie nic bym nie uslyszal
jestemsuper Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Mi nic nie brzęczy, ale z kolei ugina mi się dolna część obudowy przy porcie micro usb, jak nawet delikatnie przycisnę. Taki chyba urok chińskich telefonów.
Snajper Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 U mnie brzęczało dość głośno na początku 2 dni od zakupu a teraz spokój chyba że mocno potrzasne to delikatnie słychać to pewnie optyka w apracie
Rekomendowane odpowiedzi