Avis33 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jakie Gry udało wam się odpalić na Xiaomi HongMi RR ?
kleryk88 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 ja mam zainstalowane: nfs mw, asphalt 8, fifa 14, into the dead
Endriu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Odpalić to jedno. Odpalić z lagami to drugie. Odpalić ze spowolnieniem gry (mniej niż 30 klatek przez całą rozgrywkę) to trzecie, a dopiero na końcu jest odpalenie gry i płynna gra bez lagów Jak chodzi Asphalt 8 ?
kleryk88 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 powiem szczerze grałem może raz i gra była grywalna to znaczy przyjemnie się grało nie instalowałem jakiś aplikacji do pokazywania fps bo tak dużo nie gram 1
Endriu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ok, zainstaluję u siebie i się wypowiem. Według mnie ta gra nie działa płynnie na RR, ale zobaczę w praktyce jak to będzie wyglądać
Lalo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ok, zainstaluję u siebie i się wypowiem. Według mnie ta gra nie działa płynnie na RR, ale zobaczę w praktyce jak to będzie wyglądać Jeszcze są ustawienia detali gry U mnie na full 0 scinek Na Hongmi pewnie niegrywalne
Endriu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 No właśnie Lalo, mnie akurat nie interesuje gra na marnych detalach i w ogóle nie gram w gry, które wymuszają na mnie takie ustawienia Według mnie będzie tak jak napisałeś, i ten Asfalt będzie niegrywalny. Zobaczymy, dziś go przetestuję.
Lalo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 World of go działa płynnie. World of go działa płynie na i9000
Avis33 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 Natomiast ja odpaliłem te gry: Re-vold Classic Premium Rayman Fiesta Worms 2: Armageddon 1.3 v Simulator Farmy 14 Minecraft PE Gangstar Vegas Naught 2 Ben 10 Wrath Psychobos NBA2K14 Retchet and Clank Plants vs Zoombie 2 Angry Birds NFS Most Wanted Istnieje działający emulator z nintendo 3DS ?
MasaMasen Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Specjalnie zainstalowałem Nfs Most Wanted i chodzi ładnie (w trybie performance bez żadnej ścinki), ściągnę niedługo asfalt 8 to zobaczymy Inne odpalone: - Angry Birds Go - Jetpack Joyride - Traffic Racer - An alien with a magnet - GTA 3 (chodziło bez problemu)
Endriu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 No no, muszę przyznać, że Asphalt 8 źle nie chodzi Jeśli ktoś lubi wyścigi to gierka dobra, ma fajne opcje konfiguracji sterowania włącznie z kustomizacją Ja jednak wolę gry z większą akcją i dlatego trzeba ogarnąć Raymana
Lalo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 No no, muszę przyznać, że Asphalt 8 źle nie chodzi Jeśli ktoś lubi wyścigi to gierka dobra, ma fajne opcje konfiguracji sterowania włącznie z kustomizacją Ja jednak wolę gry z większą akcją i dlatego trzeba ogarnąć Raymana Gtr2
Kamil10p Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jaką wersję GTA 3 udało Ci się odpalić bo u mnie każda wywala do pulpitu. Co do Asphalta 8 to na średnich średnia liczba klatek to 30 ale są częste spadki nawet do 17 klatek, a przy niskich (są jeszcze niższe) w pełni płynnie(nie spada poniżej 30 klatek). Pranie dlatego że nie ma efektu occlusion na drodze. Test robiłem na trasie z warunkami deszczowymi.
MasaMasen Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 To była wersja 1.3, jakaś tam aniversarry edition czy jakoś tak. Ściągałem z chomikuj, jak chcesz dam Ci linka A co do Asphaltha, to kolega wyżej ma racje, na ustawieniach grafiki low gra chodzi płynnie, ale już na wyższych mocno tnie.
Endriu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 No to chyba mamy różne telefony, bo u mnie na pewno mocno nie tnie na najwyższych ustawieniach, a sam byłem zdziwiony bo domyślnie było na nich i ogarnąłem je dopiero po przejechaniu jednego szybkiego wyścigu
MasaMasen Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 UP Dziwne ale na pewno mam oryginalny telefon więc różne być nie mogą. Na jakim zarządcy procesora grałeś?
malina Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 No to chyba mamy różne telefony, bo u mnie na pewno mocno nie tnie na najwyższych ustawieniach, a sam byłem zdziwiony bo domyślnie było na nich i ogarnąłem je dopiero po przejechaniu jednego szybkiego wyścigu U mnie też jest ok a ustawione mam na full. Przycina się trochę prezentacja trasy na początku wyścigu ale potem już wyścig jest ok:-)
MasaMasen Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Przetestowałem na domyślnym zarządcy, i rzeczywiście jest dużo lepiej niż na performance (bo na takim najpierw testowałem), chodzi ładnie, da się grać
emwu13 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Rowniez mam Asphalta i nie jest tak tragicznie jak niektorzy pisza. Na medium jest w pelni grywalny. Do tego jeszcze w pelni plynnie: - Fifa 14 - CSR Racing - Nitro Nation - Fast Furious 6 - Cut the Rope (wszystkie czesci) - Can Knockdown 3 - Voilett - The Cave - Eternity Warriors 3 - Hello Hero - Score! - Subway Surf - Zen Pinball HD
Endriu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 UP Dziwne ale na pewno mam oryginalny telefon więc różne być nie mogą. Na jakim zarządcy procesora grałeś? Na domyślnym, ponieważ o tych zarządcach wyłącznie czytałem, ale nie wprowadzałem tego w życie RR i nie mam pojęcia nawet jak się ich zmienia
Kamil10p Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Do sprawdzania liczby klatek polecam fps meter. W asphalt 8 prosto z Google play na pierwszej trasie w single Player na medium przy hot plug i cfq mam 19-23 fps a to nie jest zbyt płynnie...
Endriu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ok, zaraz sprawdzę u siebie (gra również z Google Play). Dzięki za cynk o app do sprawdzania klatek -- 29 sty 2014, o 15:55 -- Kurcze, w aplikacji zliczanie działa ale w grach się nie wyświetla ;/-- 29 sty 2014, o 16:06 --Działa, ale ja tragedii nie widzę. Mam na max detalach w tym samym wyścigu AVG 21 klatek i gra się całkiem dobrze
Kamil10p Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Swoją drogą wiem chyba czemu nie działa na RR GTA SA i GTA VC. To chyba wina tego moda do zamieniania pamięci, bo gta musi być zainstalowane na jednej pamięci a na drugiej musi mieć dane. W przypadku GTA 3 po instalacji pliki ściągają się do pamięci wewnętrznej niestety. Lepiej by było gdyby zamiast tego wrzucili moda na wybór pamięci w trakcie instalacji aplikacji, jak to jest w przypadku tego romu: http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html. Mam nadzieję, że Acid przeczyta ten post i to przemyśli. A co do cięcia się gier z dźwiękiem to wynikają one ze spadków fps-ów z 54 na 44 (Hill Climb Racing). Swoją drogą ten ultimate rom to jest nawet fajny (ma face unlock, można ustawić, która karta do sms, która do rozmów, która do internetu i gry 2d takie jak hill climb racing się nie tną ).
KaMaLL1990 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Z tego co nie było wymieniane (i działa płynnie) - Dead Space™ - MASS EFFECT™ INFILTRATOR - The Bard's Tale (wersja 3,5 GB) - AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - Anomaly - Little Inferno - Carmageddon
Avis33 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jaka bomba odpaliłem na MUI Stable 5.0 PL GTA SAN ANDREAS Tylko dobre data i apk i śmiga po angielsku Potem ss może zapodam
Avis33 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Oznajmiam iż posiadam kabel OTG i pad o nazwie TESUN działa, aczkolwiek została mi do skończenia konfiguracja przycisków. Możecie sobie spamować na swojej tablicy na fb a nie na publicznym forum, gdzie nie macie nic do przekazania. A takie hejty i tak mi nic nie robią. Wszędzie plebs spamuje... EDIT: Tutaj kończy mi się czas i muszę się zabrać za coś ważniejszego.
Lalo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Oznajmiam iż posiadam kabel OTG i pad o nazwie TESUN działa, aczkolwiek została mi do skończenia konfiguracja przycisków. Możecie sobie spamować na swojej tablicy na fb a nie na publicznym forum, gdzie nie macie nic do przekazania. A takie hejty i tak mi nic nie robią. Wszędzie plebs spamuje... EDIT: Tutaj kończy mi się czas i muszę się zabrać za coś ważniejszego. Zostałeś urażony naszą opinią gry GTA? Bo nic tutaj o Tobie nie napisaliśmy.
Endriu Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie znam innego forum z taką kulturą jak tutaj. Pisaliśmy wyłącznie o grze i komforcie gry na telefonie w nią, ponieważ w tej grze liczy się po prostu refleks, którego nie da się wycisnąć w pełni ze swych umiejętności grając wyłącznie przyciskami dotykowymi BTW: odpalił ktoś może taki pad na swoim MIUI ?
Avis33 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Heroes 3 complite + WoG PL Tylko na tak małym ekranie potrzebna jest myszka. + OTG edit: sorry zryty beret mam bo dużo spraw na głowie,
grizzly Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 The cave I the room two tną się mocno.
emwu13 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 "The cave" - w ogole sie up mnie nie tnie; "The room two" - nie jest moze mega szybki ale tu rowniez nic sie nie tnie i biorac pod uwage brak potrzeby jakies zwawej interakcji w ogole mi to nie przeszkadza w rozgrywce.
grizzly Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Heroes of loot mocno zwalnia mimo, że 2D.
Rekomendowane odpowiedzi