Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalić to jedno.

Odpalić z lagami to drugie.

Odpalić ze spowolnieniem gry (mniej niż 30 klatek przez całą rozgrywkę) to trzecie, a dopiero na końcu jest odpalenie gry i płynna gra bez lagów ;)

Jak chodzi Asphalt 8 ;) ?

Opublikowano

powiem szczerze grałem może raz i gra była grywalna to znaczy przyjemnie się grało nie instalowałem jakiś aplikacji do pokazywania fps bo tak dużo nie gram

• Like 1
Opublikowano
Ok, zainstaluję u siebie i się wypowiem.

Według mnie ta gra nie działa płynnie na RR, ale zobaczę w praktyce jak to będzie wyglądać ;)

Jeszcze są ustawienia detali gry

U mnie na full 0 scinek

Na Hongmi pewnie niegrywalne

Opublikowano

No właśnie Lalo, mnie akurat nie interesuje gra na marnych detalach i w ogóle nie gram w gry, które wymuszają na mnie takie ustawienia ;)

Według mnie będzie tak jak napisałeś, i ten Asfalt będzie niegrywalny.

Zobaczymy, dziś go przetestuję.

Opublikowano

Natomiast ja odpaliłem te gry:

Re-vold Classic Premium

Rayman Fiesta

Worms 2: Armageddon 1.3 v

Simulator Farmy 14

Minecraft PE

Gangstar Vegas

Naught 2

Ben 10 Wrath Psychobos

NBA2K14

Retchet and Clank

Plants vs Zoombie 2

Angry Birds

NFS Most Wanted

Istnieje działający emulator z nintendo 3DS ?

Opublikowano

Specjalnie zainstalowałem Nfs Most Wanted i chodzi ładnie (w trybie performance bez żadnej ścinki), ściągnę niedługo asfalt 8 to zobaczymy :P

Inne odpalone:

- Angry Birds Go

- Jetpack Joyride

- Traffic Racer

- An alien with a magnet

- GTA 3 (chodziło bez problemu)

Opublikowano

No no, muszę przyznać, że Asphalt 8 źle nie chodzi :D

Jeśli ktoś lubi wyścigi to gierka dobra, ma fajne opcje konfiguracji sterowania włącznie z kustomizacją ;)

Ja jednak wolę gry z większą akcją i dlatego trzeba ogarnąć Raymana :D

Opublikowano
No no, muszę przyznać, że Asphalt 8 źle nie chodzi :D

Jeśli ktoś lubi wyścigi to gierka dobra, ma fajne opcje konfiguracji sterowania włącznie z kustomizacją ;)

Ja jednak wolę gry z większą akcją i dlatego trzeba ogarnąć Raymana :D

Gtr2

Opublikowano

Jaką wersję GTA 3 udało Ci się odpalić bo u mnie każda wywala do pulpitu.

Co do Asphalta 8 to na średnich średnia liczba klatek to 30 ale są częste spadki nawet do 17 klatek, a przy niskich (są jeszcze niższe) w pełni płynnie(nie spada poniżej 30 klatek). Pranie dlatego że nie ma efektu occlusion na drodze. Test robiłem na trasie z warunkami deszczowymi.

Opublikowano

To była wersja 1.3, jakaś tam aniversarry edition czy jakoś tak. Ściągałem z chomikuj, jak chcesz dam Ci linka :) A co do Asphaltha, to kolega wyżej ma racje, na ustawieniach grafiki low gra chodzi płynnie, ale już na wyższych mocno tnie.

Opublikowano

No to chyba mamy różne telefony, bo u mnie na pewno mocno nie tnie na najwyższych ustawieniach, a sam byłem zdziwiony bo domyślnie było na nich i ogarnąłem je dopiero po przejechaniu jednego szybkiego wyścigu :D

Opublikowano
No to chyba mamy różne telefony, bo u mnie na pewno mocno nie tnie na najwyższych ustawieniach, a sam byłem zdziwiony bo domyślnie było na nich i ogarnąłem je dopiero po przejechaniu jednego szybkiego wyścigu :D

U mnie też jest ok a ustawione mam na full.

Przycina się trochę prezentacja trasy na początku wyścigu ale potem już wyścig jest ok:-)

Opublikowano

Rowniez mam Asphalta i nie jest tak tragicznie jak niektorzy pisza. Na medium jest w pelni grywalny.

Do tego jeszcze w pelni plynnie:

- Fifa 14

- CSR Racing

- Nitro Nation

- Fast Furious 6

- Cut the Rope (wszystkie czesci)

- Can Knockdown 3

- Voilett

- The Cave :)

- Eternity Warriors 3

- Hello Hero

- Score!

- Subway Surf

- Zen Pinball HD :)

Opublikowano
UP

Dziwne :D ale na pewno mam oryginalny telefon więc różne być nie mogą. Na jakim zarządcy procesora grałeś?

Na domyślnym, ponieważ o tych zarządcach wyłącznie czytałem, ale nie wprowadzałem tego w życie RR i nie mam pojęcia nawet jak się ich zmienia ;)

Opublikowano

Do sprawdzania liczby klatek polecam fps meter. W asphalt 8 prosto z Google play na pierwszej trasie w single Player na medium przy hot plug i cfq mam 19-23 fps a to nie jest zbyt płynnie...

Opublikowano

Ok, zaraz sprawdzę u siebie (gra również z Google Play).

Dzięki za cynk o app do sprawdzania klatek ;)

-- 29 sty 2014, o 15:55 --

Kurcze, w aplikacji zliczanie działa ale w grach się nie wyświetla ;/

-- 29 sty 2014, o 16:06 --

Działa, ale ja tragedii nie widzę.

Mam na max detalach w tym samym wyścigu AVG 21 klatek i gra się całkiem dobrze :D

Opublikowano

Swoją drogą wiem chyba czemu nie działa na RR GTA SA i GTA VC. To chyba wina tego moda do zamieniania pamięci, bo gta musi być zainstalowane na jednej pamięci a na drugiej musi mieć dane. W przypadku GTA 3 po instalacji pliki ściągają się do pamięci wewnętrznej niestety. Lepiej by było gdyby zamiast tego wrzucili moda na wybór pamięci w trakcie instalacji aplikacji, jak to jest w przypadku tego romu: http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html. Mam nadzieję, że Acid przeczyta ten post i to przemyśli. A co do cięcia się gier z dźwiękiem to wynikają one ze spadków fps-ów z 54 na 44 (Hill Climb Racing). Swoją drogą ten ultimate rom to jest nawet fajny (ma face unlock, można ustawić, która karta do sms, która do rozmów, która do internetu i gry 2d takie jak hill climb racing się nie tną :D).

Opublikowano

Z tego co nie było wymieniane (i działa płynnie)

- Dead Space™

- MASS EFFECT™ INFILTRATOR

- The Bard's Tale (wersja 3,5 GB)

- AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!

- Anomaly

- Little Inferno

- Carmageddon

Opublikowano

Jaka bomba odpaliłem na MUI Stable 5.0 PL

GTA SAN ANDREAS :D

Tylko dobre data i apk i śmiga po angielsku :D

Potem ss może zapodam

17c462d9.png3546f012.pngc9bf5d42.png6224aa3a.png

Opublikowano

Oznajmiam iż posiadam kabel OTG i pad o nazwie TESUN działa, aczkolwiek została mi do skończenia konfiguracja przycisków.

Możecie sobie spamować na swojej tablicy na fb a nie na publicznym forum, gdzie nie macie nic do przekazania. A takie hejty i tak mi nic nie robią.

Wszędzie plebs spamuje...

EDIT:

Tutaj kończy mi się czas i muszę się zabrać za coś ważniejszego.

Opublikowano
Oznajmiam iż posiadam kabel OTG i pad o nazwie TESUN działa, aczkolwiek została mi do skończenia konfiguracja przycisków.

Możecie sobie spamować na swojej tablicy na fb a nie na publicznym forum, gdzie nie macie nic do przekazania. A takie hejty i tak mi nic nie robią.

Wszędzie plebs spamuje...

EDIT:

Tutaj kończy mi się czas i muszę się zabrać za coś ważniejszego.

Zostałeś urażony naszą opinią gry GTA?

Bo nic tutaj o Tobie nie napisaliśmy.

Opublikowano

Nie znam innego forum z taką kulturą jak tutaj.

Pisaliśmy wyłącznie o grze i komforcie gry na telefonie w nią, ponieważ w tej grze liczy się po prostu refleks, którego nie da się wycisnąć w pełni ze swych umiejętności grając wyłącznie przyciskami dotykowymi ;)

BTW: odpalił ktoś może taki pad na swoim MIUI ?

Microsoft-Xbox-360-Controller-for-PC-1.jpg

Opublikowano

Heroes 3 complite + WoG PL

d7b661d1.png

Tylko na tak małym ekranie potrzebna jest myszka. + OTG

edit:

sorry zryty beret mam bo dużo spraw na głowie,

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

"The cave" - w ogole sie up mnie nie tnie;

"The room two" - nie jest moze mega szybki ale tu rowniez nic sie nie tnie i biorac pod uwage brak potrzeby jakies zwawej interakcji w ogole mi to nie przeszkadza w rozgrywce.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...