wojtekmarchewka Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Potrzebuję pomocy , otóż od kilku dni mam problem z forum Miui Polska , a mianowicie nie mogę dodać żadnych załączników nawet 25kb wyświetla się ten komunikat "Wystąpił błąd podczas przetwarzania przesłanego pliku. Proszę skontaktować się z nami w celu uzyskania pomocy" Problemy moje zaczęły się ok 4 dni temu i objawiło się tym że zamiast mieć ok 3mb na wrzucanie czegokolwiek, to miałem 0.8mb później już tylko 0.12mb, teraz już nie wyświetla się nic a ja jak nie mogłem dodać załączniki tak dalej nie mogę. Nawet teraz nie mogę wam wrzucić screena z problemem . Próbowałem na smartfonie oraz na innym komputerze i problem nadal występuje.
ZduneX25 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Faktycznie jest taki komunikat na Twoim koncie, czy ktoś jeszcze potwierdzi?
wojtekmarchewka Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Hejo @ZduneX25 Problem rozwiązany Dziś rano sobie przeglądałem ustawienia konta i trafiłem na rozwiązanie Okazało się że uzyskałem 100% przestrzeni załączników czyli osiągnąłem limit 48Mb Także problem rozwiązany muszę się wziąć za porządki, a Tobie dziękuję za chęć pomocy Edytowane 21 Października 2016 przez wojtekmarchewka 1
ZduneX25 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi