Sylwester Nowaczyk Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Witam! Moja mama porobiła coś z telefonem (Redmi 1) i nie może przestawić budzika na inną melodię. Jak wchodzę w Alarmy/Ustawienia/Domyślny dźwięk/Dźwięk alarmu to nie ma tam nic do wyboru poza kilkoma dźwiękami z nagranych filmów. Może ktoś pomóc, co zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Pomoże przeinstalowanie systemu? Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 20 minut temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Pomoże przeinstalowanie systemu? Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3 Może najpierw spróbuj ustawienia fabryczne przywrócić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 @Sylwester Nowaczyk Pomogło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Jutro odpowiem. Będę widział się z mamą to jej zrobię. Mimo to, z góry dzięki! Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 3 godziny temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Jutro odpowiem. Będę widział się z mamą to jej zrobię. Mimo to, z góry dzięki! Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3 Ogólnie to dziwne i nie mam pojęcia co Twoja mama mogła namieszać, żeby nie można było dzwięku alarmu wybrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts