Sylwester Nowaczyk Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Witam! Moja mama porobiła coś z telefonem (Redmi 1) i nie może przestawić budzika na inną melodię. Jak wchodzę w Alarmy/Ustawienia/Domyślny dźwięk/Dźwięk alarmu to nie ma tam nic do wyboru poza kilkoma dźwiękami z nagranych filmów. Może ktoś pomóc, co zrobić?
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Pomoże przeinstalowanie systemu? Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3
wojtekmarchewka Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 20 minut temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Pomoże przeinstalowanie systemu? Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3 Może najpierw spróbuj ustawienia fabryczne przywrócić 1
wojtekmarchewka Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 @Sylwester Nowaczyk Pomogło?
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Jutro odpowiem. Będę widział się z mamą to jej zrobię. Mimo to, z góry dzięki! Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3
wojtekmarchewka Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 3 godziny temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Jutro odpowiem. Będę widział się z mamą to jej zrobię. Mimo to, z góry dzięki! Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3 Ogólnie to dziwne i nie mam pojęcia co Twoja mama mogła namieszać, żeby nie można było dzwięku alarmu wybrać
Rekomendowane odpowiedzi