crazybiker Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Witam Serdecznie, Posiadam MIUI 8.0.12.0 MAACNDI. Absolutnie na większości programów pocztowych mam kłopoty z synchronizacją poczty na dowolnym z 3 kont pocztowych. Na wszystkich 3 ustawienia IMAP są prawidłowe. Oszczedzanie baterii MIUI wyłączone dla programy pocztowego. Kłopoty z synchronizacją wydają się pojawiać po dłuższej nieaktywności telefonu. Brakuje mi już pomysłów.
MarekFilip Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 A próbowałeś dodać je do autostartu?
crazybiker Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Tak aplikacje startują razem z systemem.
Grzesiuso Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 1 godzinę temu, crazybiker napisał: Witam Serdecznie, Posiadam MIUI 8.0.12.0 MAACNDI. Absolutnie na większości programów pocztowych mam kłopoty z synchronizacją poczty na dowolnym z 3 kont pocztowych. Na wszystkich 3 ustawienia IMAP są prawidłowe. Oszczedzanie baterii MIUI wyłączone dla programy pocztowego. Kłopoty z synchronizacją wydają się pojawiać po dłuższej nieaktywności telefonu. Brakuje mi już pomysłów. Tak masz na WiFi, czy przy tramsmisji danych?
JusTQL Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 A serwery są typu push mail?Inna sprawa czy kolumny poczty obsługuje push mail czy tylko synchronizuje co jakiś czasWysłano z Mi5 Pro
crazybiker Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Mało korzystam z WIFI raczej transmisja danych. Serwery są typu PUSH.
Rekomendowane odpowiedzi