Tomo Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Witam wszystkich mam takie pytanko chciał bym kupić Mi5s plus to gdzie najlepiej i najpewniej dostać ten egzemplarz? Dodam że mieszkam w Holandii i chciał bym żeby wysyłka była właśnie tutaj i też zależy mi na tym żeby urządzenie zostało wyslane z Europy gdyż wysyłki po z po za Europy są bardzo opodatkowane z góry dziękuję za odpowiedzi Edytowane 18 Października 2016 przez Tomo
ZduneX25 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Tomo Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 8 godzin temu, ZduneX25 napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Poprawiłem mam nadzieję że dobrze i przepraszam już z góry za wszystkie błędy ale fora internetowe nigdy nie były moja mocna strona zawsze albo temat nie tam gdzie powinien być, albo już taki istnieje. 2
Rekomendowane odpowiedzi