IMSth Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Cześć Czy korzystając z zaplanowanych zadań można wyłączyć diodę LED dla powiadomień? Nie chcę, aby w nocy migała jak dostanę powiadomienie lub sms. Albo inny sposób, żeby wyłączyć je w wybranych godzinach ?
0 ZduneX25 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Z poziomu MIUI, nie. Ale zobacz czy w godzinach ciszy miga.
0 IMSth Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Niestety godziny ciszy nie wyłączają diody - godziny uruchomiłem ręcznie. Mogę potestować jeszcze LEDFlow... ale nie lubię instalować dodatkowych aplikacji, które dają taką małą funkcjonalność
0 ZduneX25 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Innego wyjścia nie widzę.
0 Gegol Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam. Odnośnie diody powiadomień... orientuje się ktoś, czy w modelu Mi5 jest możliwość wyłączenia mrugajacej diody na czerwono, gdy bateria ma 18% lub mniej?
0 jozin Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 KOledzy jak wylączyc powiadomienie o zaplanowanym zadaniu tak by na pulpicie nie wyskakiwało . Fajna funkcja ale po co ma mnie informowac o tym ze wylaczylo mi np WI-FI jak sam to zaplanowałem by sie tak zrobiło 1
Pytanie
IMSth
Cześć
Czy korzystając z zaplanowanych zadań można wyłączyć diodę LED dla powiadomień?
Nie chcę, aby w nocy migała jak dostanę powiadomienie lub sms.
Albo inny sposób, żeby wyłączyć je w wybranych godzinach ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi