Roberttt Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Witam czy w telefonie Redmi not 3 pro (sandragon) jest różnica w zasięgu między kartami sim. Umnie jest, właśnie to sprawdziłem. Na jednej karcie mam zasięg LTE na drugiej nie, myślałem że to sprawa zasięg ( jednak karta to virgin druga a2mobile). Zamieniłem karty i jest LTE - czyli LTE łapie bez problemu na sim 2 a na sim 1 nie - niezależnie jaka tam jest karta. Czy to tak jest czy cos w ustawieniach mam nie halo? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kapiS Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Jak wejdziesz w informacje o urządzeniu i zaczniesz klikać w pamięć wewnetrzną to masz do wyboru sim 1 i sim 2 i możesz wybrać tam jak ma łączyć z siecią (lte only, lte/wcdma itp)
crazykoko Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Slot na SIM2 obsługuje tylko 2G bez względu na to jaką kartę tam włożysz. Ustawienia LTE, 3G, 2G są dostępne tylko na pierwszym slocie. Wyklepane w tapatalku na Redmi Note 3 Pro
Roberttt Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Nie prawda slot 2 i 1 obsługuje LTE. Ale chyba nie może być jednocześnie. To znaczy. LTE działa mi tylko na slot 2 zmieniłem simy i zaczął działać także na slot2 ale na innej karcie. Po tych ustawieniach co podał kolega wcześnie, dział mi tylko na slot 1. Mimo takich samych ustawień. Wiec jak to jest ? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Simono_pl Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Mnie tam LTE działa na obu kartach SIM. Obie mam w Plusie.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
crazykoko Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Jakim cudem działa wam LTE na obu kartach? Ja na drugim slocie nie mam w ogóle możliwości ustawienia czegokolwiek. Może to być uzależnione od posiadania roota? Mam kartę plusa i Orange. Obie maja pakiet internetu i obie obsługuja LTE. Wyklepane w tapatalku na Redmi Note 3 Pro
Nezumi Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Setki razy było mówione, że nie może działać LTE na OBU KARTACH w tym samym czasie, jeżeli jedna ma LTE, to druga schodzi do 2G, jeżeli 2 ma 3G/LTE, to ta 1 schodzi do 2G.
Rekomendowane odpowiedzi