surfer30 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Czy ktoś u nich kupował, jakie opinie http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6560851754
Neir45 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Kupiłem od nich redmi 3s, fajna obsługa (milsza niż konkurencja) odpowiedzieli na wszystkie moja pytania, a i przesyłka przyszła super fastem niecały tydzień no i bez vatu. Ogólnie polecam. Edytowane 18 Października 2016 przez Neir45
artur_ditto Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Właśnie się zarejestrowałem na forum. Szukałem o nich informacji, lecz nie znalazłem. Zasugerowałem się za to opinią Neir45 Dopytałem się ich o szczegóły, zaryzykowałem i kupiłem z tej aukcji, którą podajesz. Nie wiem na razie jestem zielony to będzie mój pierwszy telefon Xiaomi, o którym usłyszałem pierwszy raz dopiero z okazji premiery Mi 4s i Mi 5 (mam przesiadkę z NIECO leciwego już Samsunga Wave ). Pewnie trochę poczekam na przesyłkę, jak dojdzie i temat będzie aktualny coś napiszę jak wyszło. 1
adrian.nowakowski Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Też nie to interesuje bo mają nowe konto bez opini w ogóleWysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu Tapatalka
artur_ditto Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Bajka, ja mogę polecić. Bez ukrytych kosztów, doszło w ~10 dni roboczych, wszystko tak jak w aukcji. No może prawie wszystko. Zamiast MIUI 7 jest 8, ale myślę że jakoś przeżyje 19 października kupiłem, 20 października wysyłka, 3 listopad paczka doręczona. Dobrze, jutro zabieram się za instalacje MIUI Polska, mam nadzieję że podołam. 1
Pajmps Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam, zamówiłem wczoraj Redmi Pro 4/128. Będę informował o postępach na bieżąco Mam nadzieję że dotrze przed świętami.
mih Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Pajmps - i jak, wszystko ok? Powiedz coś bo nie wiem czy mogę kupić leeco le max 2 czy jednak złodzieje xd
mih Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Panowie, osobiści zweryfikowałem temat. Chciałem kupić Leeco le max 2 6gb/64gb. W sellfonie 1250zł, jak się zarzekają bez vatów już. Otóż ich wysyłka (jak już) jest też z Chin a nie krajowa. Ten sam telefon w HKTR Store (sprawdzony i renomowany sklep, mają też xiaomi) przy opcji "Seller Shipping Method" idzie też 10 dni kurierem DPD Express, bez vat. W zależności od kursu $ ja zapłaciłem 1033,23 zł. Więc nie opłaca się przepłacać za pośrednika skoro sami możemy poklikać 1
szadoky Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) http://allegro.pl/xiaomi-redmi-4x-2gb-16gb-lte-global-rom-zloty-i6802148370.html Pytanie ktoś coś kupował u niego .W opisie aukcji pisze ze cena bez VAT , wysyłka z poza terenu Polski dokładnie nie pisze z jakiego kraju , czas dostawy do 13 dni to pewnie Europa . Gwarancja niby producenta. Zapytałem o gwarancję dostałem taką odpowiedz . Dzień dobry, W 80% przypadków, za zgodą producenta, naprawa realizowana jest w Rzeszowskim serwisie ElectroFix. W przypadku braku części telefon zostaje odesłany do serwisu producenta w Chinach. _____ Pozdrawiamy, Biuro SellFon Edytowane 2 Maja 2017 przez szadoky Dodano inwormacje
Rekomendowane odpowiedzi