surfer30 Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Czy ktoś u nich kupował, jakie opinie http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6560851754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neir45 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) Kupiłem od nich redmi 3s, fajna obsługa (milsza niż konkurencja) odpowiedzieli na wszystkie moja pytania, a i przesyłka przyszła super fastem niecały tydzień no i bez vatu. Ogólnie polecam. Edited October 18, 2016 by Neir45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur_ditto Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Właśnie się zarejestrowałem na forum. Szukałem o nich informacji, lecz nie znalazłem. Zasugerowałem się za to opinią Neir45 Dopytałem się ich o szczegóły, zaryzykowałem i kupiłem z tej aukcji, którą podajesz. Nie wiem na razie jestem zielony to będzie mój pierwszy telefon Xiaomi, o którym usłyszałem pierwszy raz dopiero z okazji premiery Mi 4s i Mi 5 (mam przesiadkę z NIECO leciwego już Samsunga Wave ). Pewnie trochę poczekam na przesyłkę, jak dojdzie i temat będzie aktualny coś napiszę jak wyszło. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian.nowakowski Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Też nie to interesuje bo mają nowe konto bez opini w ogóleWysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur_ditto Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Bajka, ja mogę polecić. Bez ukrytych kosztów, doszło w ~10 dni roboczych, wszystko tak jak w aukcji. No może prawie wszystko. Zamiast MIUI 7 jest 8, ale myślę że jakoś przeżyje 19 października kupiłem, 20 października wysyłka, 3 listopad paczka doręczona. Dobrze, jutro zabieram się za instalacje MIUI Polska, mam nadzieję że podołam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajmps Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Witam, zamówiłem wczoraj Redmi Pro 4/128. Będę informował o postępach na bieżąco Mam nadzieję że dotrze przed świętami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mih Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Pajmps - i jak, wszystko ok? Powiedz coś bo nie wiem czy mogę kupić leeco le max 2 czy jednak złodzieje xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
mih Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Panowie, osobiści zweryfikowałem temat. Chciałem kupić Leeco le max 2 6gb/64gb. W sellfonie 1250zł, jak się zarzekają bez vatów już. Otóż ich wysyłka (jak już) jest też z Chin a nie krajowa. Ten sam telefon w HKTR Store (sprawdzony i renomowany sklep, mają też xiaomi) przy opcji "Seller Shipping Method" idzie też 10 dni kurierem DPD Express, bez vat. W zależności od kursu $ ja zapłaciłem 1033,23 zł. Więc nie opłaca się przepłacać za pośrednika skoro sami możemy poklikać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szadoky Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 (edited) http://allegro.pl/xiaomi-redmi-4x-2gb-16gb-lte-global-rom-zloty-i6802148370.html Pytanie ktoś coś kupował u niego .W opisie aukcji pisze ze cena bez VAT , wysyłka z poza terenu Polski dokładnie nie pisze z jakiego kraju , czas dostawy do 13 dni to pewnie Europa . Gwarancja niby producenta. Zapytałem o gwarancję dostałem taką odpowiedz . Dzień dobry, W 80% przypadków, za zgodą producenta, naprawa realizowana jest w Rzeszowskim serwisie ElectroFix. W przypadku braku części telefon zostaje odesłany do serwisu producenta w Chinach. _____ Pozdrawiamy, Biuro SellFon Edited May 2, 2017 by szadoky Dodano inwormacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts