badurka1 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Witam, tak jak w tytule. Warto dopłacać do Mi Note 4 Pro?
ciurson Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Czy moze redmi note 4:)Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 9 godzin temu, badurka1 napisał: Witam, tak jak w tytule. Warto dopłacać do Mi Note 4 Pro? Nie ma Redmi Note 4 "Pro" przydomek jest wykorzystywany do oznaczenia wersji 3/64 , na prawdziwe "PRO" jeszcze trzeba poczekać, o ile w ogóle wyjdzie
badurka1 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Nigdzie nie napisałem Redmi, tylko "Mi", a z tego co widzę taki telefon istnieje. http://technos-online.pl/xiaomi-mi-note-pro-4-64gb-2k-dual-sim-lte-(zloty).html Wersja z Snapdragonem 810 i 4/64 więc proszę czytać ze zrozumieniem. Bardziej sprecyzuje pytanie. Mianowicie 3/32 jest dla mnie powiedzmy wystarczające. Aczkolwiek cena za dodatkowy RAM jest dość kusząca, a i sam telefon ma ciekawszy design. Jednak Snap 810 słynie z przegrzewania się, czy na Xioami jest to tak uporczywe jak na Xperii Z5?
MD13 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 10 minut temu, badurka1 napisał: Nigdzie nie napisałem Redmi, tylko "Mi", a z tego co widzę taki telefon istnieje. http://technos-online.pl/xiaomi-mi-note-pro-4-64gb-2k-dual-sim-lte-(zloty).html Wersja z Snapdragonem 810 i 4/64 więc proszę czytać ze zrozumieniem. Bardziej sprecyzuje pytanie. Mianowicie 3/32 jest dla mnie powiedzmy wystarczające. Aczkolwiek cena za dodatkowy RAM jest dość kusząca, a i sam telefon ma ciekawszy design. Jednak Snap 810 słynie z przegrzewania się, czy na Xioami jest to tak uporczywe jak na Xperii Z5? Błąd polega na tym że źle piszesz TO jest MI note pro ( 4 oznacza ilość ramu) i wprowadziłeś userów w błąd. Ja bym wzioł mi note pro. plusy mi note pro: 1) lepsze wykonanie 2) seria mi 3) lepszy aparat 4) lepszy dzwięk 5) więcej ramu i pamięci minusy - bateria Plusy rdn3 pro: 1) Bateria 2) bajer - czytnik lini papilarnych ( kwestia jak ktoś chce coś takiego) Snap 810 w mi note pro podobno jest poskromiony. Poczytaj w dziale o mi note pro.
badurka1 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Rzeczywiście. Przepraszam więc za to. Akurat na czytniku mi zależało z tym, że patrząc na wykonanie tego drugiego, ciężko jest wybrać sporo gorsze z czytnikiem. No nic przemyślę sprawę.
Rekomendowane odpowiedzi