Skocz do zawartości

Problem z odblokowaniem telefonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Przejrzałem sporo tematów ale nie widzę jednoznacznej odpowiedzi na mój problem.

Rano telefon przestał reagować na odcisk palca (w nocy się aktualizował) żąda hasła ,problem w tym że jak człowiek kilka miesięcy odblokowywał odciskiem to hasło wyleciało z pamięci i nie byłem pewien jakie mam.Oczywiście zablokowało mi telefon i teraz raz na dwie godziny mogę sprawdzić kolejne hasło i odbierać połączenia.Telefon kupiony w Technos z zablokowanym bootloaderem ,rom global taki jaki mi wgrali.Czy poza liczeniem że w końcu trafię z hasłem mam jakieś inne wyjście? A może po kolejnej aktualizacji wróci odblokowanie palcem?

Bardzo proszę o pomoc, cóż telefon by się przydał.

Edytowane przez Miran
Opublikowano

Zaloguj się do chmury, niech Ci zlokalizuje urządzenie i pozostaje tylko opcja "erase". W moim przypadku kiedy chciałem przeflashować to po wejściu w adb telefon był wykrywany ale z informacją unauthorized i Miflash nie wykrywał telefonu.

Opublikowano

Witam,

Mam dokładanie taki sam problem.

1. Nie mam skonfigurowanego konta xiaomi w telefonie.

2. Mam tylko aktywne konto google.

3. USB debugging wyłączone, bootloader zablokowany, telefon bez root'a.  

Da się coś jeszcze z tym telefonem zrobić ?

pozdrawiam,

r

Opublikowano

Jakim cudem ma mi unloock widziec konto google ? Przeczytaj tutek ,albo wgrywaj aktualizacje przez edl lub przejdz na xda odblokuj nieoficjalna metoda.

** wyciosane z RN3P **

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...