duchu17 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Witam ostatnio przeglądając oferty na olx w poszukiwaniu telefony xiaomi redmi note 3 pro 32 gb 3 gb ram natknąłem sie na bardzo niską cenę jak myślicie czy warto ? albo lepiej nie kupować link do oferty https://www.olx.pl/oferta/xiaomi-redmi-note-3-pro-32-gb-rom-3-gb-ram-CID99-IDhYWL9.html
wtbn Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Jeśli lubisz ryzyko, to spróbuj, ale ja stawiam że to wałek. Na olx to sobie można kupować lokalnie, z odbiorem własnym, a nie super okazje z przedpłatą. Zresztą, patrząc na treść tego ogłoszenia, kojarzę że już raz przynajmniej się on przez nasze forum przewinął. Na 100% nie mają tego od producenta. A na 99% nie mają tego wogóle xD Edytowane 12 Października 2016 przez wtbn
tpawel Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 I specjalnie się po to na forum dzisiaj zarejestrowales żeby o to zapytac?Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
cukru Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi