Skocz do zawartości

Redmi Note 3 Pro - problem z smsami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

jestem posiadaczką Redmi Note 3 Pro i mam problem z smsami. Często te, które wysyłam po prostu nie dochodzą i nie mam raportu jakby w ogóle nie wyszły. Podobnie z tymi wysyłanymi do mnie. Używam domyślnej aplikacji sms. Mam MIUI 8.0.5.0. Jeśli potrzeba jakiś zrzutów ekranu, informacji - chętnie doślę. Proszę o pomoc i porady.

14672665_1321790521167134_70898171_o.png

Opublikowano
16 godzin temu, wisniapl napisał:

Dział jest o Redmi3 a nie Redmi Note 3. Zły dział.

Spoko, zgłoszę żeby przenieść. Twój post też do tematu niewiele wnosi...

Opublikowano

Problem z sms oraz mms to chyba nie ma znaczenia ,to jakby aktualnie mozna pic pod sklepem zubrowke ale juz zytniej Nie hehe (problem z apn musi wystepowac )

** wyciosane z RN3P **

Opublikowano
1 godzinę temu, amusz napisał:

Wszystko tak jest ustawione, tylko gdzie zmienić numer dostępowy? nie mam takiej opcji.

Ustawienia skeci internet. Jeżeli wszystko tak jest ustawione, to dzwoń na BOK Play i pytaj się o co biega.

Opublikowano
1 godzinę temu, Nezumi napisał:

Ustawienia skeci internet. Jeżeli wszystko tak jest ustawione, to dzwoń na BOK Play i pytaj się o co biega.

W operatorach sieci mam: automatycznie łącz się z siecią play.
Nic innego nie mogę znaleźć. Do play pisałam 2 dni  temu, cisza.

Opublikowano
2 minuty temu, amusz napisał:

W operatorach sieci mam: automatycznie łącz się z siecią play.
Nic innego nie mogę znaleźć. Do play pisałam 2 dni  temu, cisza.

więc trzeba czekać na ich odpowiedź, w międzyczasie spróbuj zrestartować ustawienia APN (po restarcie ustawień, restart tel.) ew. wgraj aktualizacje na nowo (jeżeli masz zablokowany BL, odblokuj i zainstaluj xiaomi.eu).

Opublikowano
1 godzinę temu, Nezumi napisał:

więc trzeba czekać na ich odpowiedź, w międzyczasie spróbuj zrestartować ustawienia APN (po restarcie ustawień, restart tel.) ew. wgraj aktualizacje na nowo (jeżeli masz zablokowany BL, odblokuj i zainstaluj xiaomi.eu).

Poczekam co mi odpiszą,bo to co mi radzisz powyżej, to dla mnie czarna magia :D

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...