Elderbary Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 To ze posty które nie zbaczały z tematu są odsłonięte Sent from my MI 5s using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzior Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Ktoś wie kiedy wreszcie będzie można te kupony użyć? Nadal próbuję to zrobić na Mi5 i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendol Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 4 godziny temu, pyzior napisał: Ktoś wie kiedy wreszcie będzie można te kupony użyć? Nadal próbuję to zrobić na Mi5 i nic 1 listopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzior Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 2 godziny temu, Brendol napisał: 1 listopada. Z tym że wtedy ceny wrócą do tych przekreślonych,czy te 400 dolców za wersję 32gb to pic na wodę i mimo to będzie za jakieś 300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendol Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 19 minut temu, pyzior napisał: Z tym że wtedy ceny wrócą do tych przekreślonych,czy te 400 dolców za wersję 32gb to pic na wodę i mimo to będzie za jakieś 300? Na telefony spoza promocji halloween zostaną a kupony dojdą. Ceny telefonow z promocji halloween trochę wzrosną a dojdą kupony. Na pewno nie do przekreslonych cen. Mi5 skoczy pewnie do ~300$ a dojdzie kupon na ~25$ i w sumie wyjdzie prawdopodobnie na to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzior Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 3 godziny temu, Brendol napisał: Na telefony spoza promocji halloween zostaną a kupony dojdą. Ceny telefonow z promocji halloween trochę wzrosną a dojdą kupony. Na pewno nie do przekreslonych cen. Mi5 skoczy pewnie do ~300$ a dojdzie kupon na ~25$ i w sumie wyjdzie prawdopodobnie na to samo. Oby tak było,dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) slabo poprawili Edited October 30, 2016 by rezmus screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts