mara44 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Mam problem z internetem mobilnym po nocy nie chce automatycznie przełączyć się z sieci Wi-Fi na internet mobilny dopiero musze albo zresetować telefon albo włączyć i wyłączyć tryb samolotowy i wtedy przez cały dzień jest ok. Nadmieniam że mam najnowszy stable. Stało mi się to nagle wcześniej wszystko było ok. Czy ktoś wie jak temu zaradzić podobno w opcjach programistycznych można coś tam zmienić ale nie wiem gdzie są te opcje. Edytowane 11 Października 2016 przez mara44
skay77 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Ustawienia/informacje o telefonie/kilka razy nacisnij kompilacja i wlaczysz opcje programistyczne , dalej ci nie pomoge bo jestem na pacrom** wyciosane z RN3P **
mara44 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) 3 godziny temu, skay77 napisał: Ustawienia/informacje o telefonie/kilka razy nacisnij kompilacja i wlaczysz opcje programistyczne , dalej ci nie pomoge bo jestem na pacrom ** wyciosane z RN3P ** Kurcze naciskamy tą kompilacje i nic się nie dzieje. Czy to mam klikać w NUMER KOMPILACJI? Edytowane 10 Października 2016 przez mara44
skay77 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/jak-wlaczyc-opcje-programistyczne-w-systemie-android-4-2.html
luki! Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
adrx Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 7 godzin temu, mara44 napisał: Kurcze naciskamy tą kompilacje i nic się nie dzieje. Czy to mam klikać w NUMER KOMPILACJI? Masz klikać w Wersja MIUI
mara44 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 2 godziny temu, adrx napisał: Masz klikać w Wersja MIUI Kliknalem dostałem powiadomienie że jestem teraz programista i co dalej ?
mara44 Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Panowie czy ktoś ma podobne objawy z internetem sieciowym i czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu ???
adrx Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 14 godzin temu, mara44 napisał: Kliknalem dostałem powiadomienie że jestem teraz programista i co dalej ? Ustawienia - Dodatkowe Ustawienia - Opcje programistyczne 1
mara44 Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 1 godzinę temu, adrx napisał: Ustawienia - Dodatkowe Ustawienia - Opcje programistyczne Dzieki bardzo za pomoc .....ustawiłem sobie na agresywne przełączanie z Wi-Fi na internet mobilny
mara44 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 Niestety agresywne przełączanie z Wi-Fi nie pomogło dalej mam ten problem ze po nocy nie przełącza się automatycznie z Wi-Fi na internet mobilny. Czy ktoś ma podobny problem i może wie jak go rozwiązać .....
Rekomendowane odpowiedzi