misssiek95 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Właśnie doszedł do mnie mój nowy Note. Nie mogę jednak zalogować się na swoje konto xiaomi, ponieważ po wpisaniu numeru lub maila i podaniu hasła pojawia się okienko, a w nim napis" wpisz kod weryfikacyjny" Szczerze mówiąc nie pamiętam czegoś takiego z poprzedniego telefonu. Skąd wziąć ten kod? Muszę pobrać apkę "autoryzacje" a jeżeli tak to skąd ją wziąć?
Nezumi Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Przychodzi SMS'em na numer telefonu, na który podpięte jest konto.
misssiek95 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Niestety mi nic nie przyszło, a męczę się z tym już godzinę.
misssiek95 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Także lipa. W spamie także nie znalazłem.
dadi11 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 A ten kod weryfikacyjny to nie jest czasem captcha? Wydaje mi się że sam się nad tym zastanawiałem bo zbyt wolno się pojawiaSent from Xiaomi Redmi Note 3 Pro
misssiek95 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 Cały czas cisza. Gdzieś czytałem, że ktoś po kilku dniach spróbował i mu zadziałało. Co sądzicie?
Rekomendowane odpowiedzi