Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zajrzałeś do linku, który wkleiłeś? koleś sflashował ostatni ROM z fabrycznie odblokowanym bootloaderem i myśli, że odkrył Amerykę...

z jakiegoś powodu w FAQ i kompendium jest napisane, że instalacja jest możliwa tylko na odblokowany bootloader i jak to zrobić

Opublikowano
20 minut temu, robotx napisał:

chce wgrac xiaomi.eu , sposobem jaki byl na mi4c - czyli bez bootloadera

Rozblokowanie BOOTLOADER bez pozwolenia Xiaomi

W Redmi 3, pro, 3s nie można bo nie istnieje rom obsługujący komendę odblokowującą bl. Wszystkie Redmi 3 od początku były zablokowane. W Mi4c na początku bl nie był blokowany i wgranie takiego starszego romu pozwala na odblokowanie.bl komendą. Cała filozofia tej metody.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

Mam problem z instalacją global dev na zablokowany bl. Aktualnie mam zainstalowane miui global stable 8.2.5.0 Chcę odblokować bootloader i wgrać miui polska, ale przy flashowaniu występuje błąd "CRITICAL PARTITION FLASHING NOT ALLOWED". Dodatkowo kiedy chce korzystać z tego poradnika http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html telefon nie wchodzi do trybu download/edl, a jedynie się restartuje. Proszę o pomoc jeśli ktoś zna rozwiązanie

Opublikowano
23 minuty temu, Dominik/redmi3s napisał:

Aktualnie mam zainstalowane miui global stable 8.2.5.0

To na tym odblokuj, nie musisz dev-a instalować (bez odvlokowanego bl MiFlashem nie zainstalujesz, bo nie uruchomisz go w trybie download). Tylko w opcjach programistycznych musisz dodać konto w zakładce stan blokady Mi. W tym romie to jest.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...