robotx Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Czy mozna zainstalowac miui polska na redmi 3s , na zablokwanym bootloaderze ? widzialem poradniik ale tam tylko jest o wersjach global /dev china
Blom Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 WS kompendium jest przecież napisane, że instalacja tylko na odblokowany bootloader.
robotx Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Czy mozna zrobic tak jak na mi4c . ?
MiD Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 co dokładnie chcesz zrobić? wgrać ROM china od Mi4c ze stycznia na Redmi 3S?
robotx Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 chce wgrac xiaomi.eu , sposobem jaki byl na mi4c - czyli bez bootloadera Rozblokowanie BOOTLOADER bez pozwolenia Xiaomi
MiD Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 zajrzałeś do linku, który wkleiłeś? koleś sflashował ostatni ROM z fabrycznie odblokowanym bootloaderem i myśli, że odkrył Amerykę... z jakiegoś powodu w FAQ i kompendium jest napisane, że instalacja jest możliwa tylko na odblokowany bootloader i jak to zrobić
FromWP Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 20 minut temu, robotx napisał: chce wgrac xiaomi.eu , sposobem jaki byl na mi4c - czyli bez bootloadera Rozblokowanie BOOTLOADER bez pozwolenia Xiaomi W Redmi 3, pro, 3s nie można bo nie istnieje rom obsługujący komendę odblokowującą bl. Wszystkie Redmi 3 od początku były zablokowane. W Mi4c na początku bl nie był blokowany i wgranie takiego starszego romu pozwala na odblokowanie.bl komendą. Cała filozofia tej metody.
robotx Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 dzieki za wyjasnienie , no nic trzeba jechac na globalu
Dominik/redmi3s Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Witam. Mam problem z instalacją global dev na zablokowany bl. Aktualnie mam zainstalowane miui global stable 8.2.5.0 Chcę odblokować bootloader i wgrać miui polska, ale przy flashowaniu występuje błąd "CRITICAL PARTITION FLASHING NOT ALLOWED". Dodatkowo kiedy chce korzystać z tego poradnika http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html telefon nie wchodzi do trybu download/edl, a jedynie się restartuje. Proszę o pomoc jeśli ktoś zna rozwiązanie
FromWP Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 23 minuty temu, Dominik/redmi3s napisał: Aktualnie mam zainstalowane miui global stable 8.2.5.0 To na tym odblokuj, nie musisz dev-a instalować (bez odvlokowanego bl MiFlashem nie zainstalujesz, bo nie uruchomisz go w trybie download). Tylko w opcjach programistycznych musisz dodać konto w zakładce stan blokady Mi. W tym romie to jest.
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi