piotrk87 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jak w temacie - generalnie tryb czytania dziala, ale tylko dla wszystkich aplikacji. Nie działa przy wybraniu poszczególnych. Tzn tak, jak gdyby w ogóle nie był włączony, mimo pojawienia się informacji przy wlaczeniu aplikacji, że działa ona w tym trybie. Jest na to jakis fix?
B0ss2 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Też mam ten problem +nie mam możliwości zmiany temperatury barwowej wyświetlacza. Nic się nie zmienia gdy zmieniam suwak na ust. Automatycznych czy też jak daje opcje podwyższony kontrast.
r3v Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 15 minut temu, B0ss2 napisał: Też mam ten problem +nie mam możliwości zmiany temperatury barwowej wyświetlacza. Nic się nie zmienia gdy zmieniam suwak na ust. Automatycznych czy też jak daje opcje podwyższony kontrast. Identyczny problem mam ja. Prawdopodobnie naprawią to w nowym ROMie Stable. Ciekawe, jak jest w dev.
piotrk87 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Tez tak mam. Zmieniam i wydaje mi sie, ze cos niby tam lekko sie wyświetla inaczej, ale chyba bym po prostu bardzo chcial wychodzi na to, ze MIUI jest zawsze w fazie beta
kamilo23 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Tez tak mam, chyba to błąd po ostatniej aktualizacji MIUI 7.5.2.0 MHRMIDE Edytowane 6 Października 2016 przez kamilo23
Rekomendowane odpowiedzi