lalusx Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Witam, mam problem z zainstalowaniem sterowników w menedżerze urządzeń bez nich nie mogę połączyć telefonu z MI PCSuite ręcznie tez jakoś nie mogę zainstalować oto widok mojego MU, może kto pomorze debugowanie mam włączone Edytowane 5 Października 2016 przez lalusx
luki! Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Daviteusz Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Nic z tym nie zrobisz. U mnie też nie działa. Nawet nie mogę kopiować plików po MTP bo "Urządzenie MTP USB - nie można uruchomić urządzenia (kod 10)"-- Tzn mogę kopiować po MTP tylko w recovery. -- Teraz używam Mass Storage bo tylko tak z poziomu MIUI mogę wrzucić pliki tylko na Kartę SDPokazałeś ADB Interface, ten sterownik to akurat bez problemu mozna wgrać. Spróbuj MiFlash'a zainstalować to moze zaskoczą same. doinstaluj adb-setup-1.4.2.exe wybierając Y,Y,Y• Tapatalk • Redmi Note 3 Pro •
lalusx Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 ADB setup zainstalowałem MiFlash'a tez nic dalej nie mogę się połączyć z MI PcSuite ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić
Crims Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Mi pomogła płytka z Komputer świata, która automatycznie wyszykuje sterowniki - Driver Pack Solution
luki! Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Driver pack solution można pobrać z internetu (kilka gb) bądź jest dostępna online (wyszukuje co Tobie brakuje i tylko to ściąga)
Rekomendowane odpowiedzi