Skocz do zawartości

AOSP TS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ktoś próbował? Widzę, że chłopaki z TS cały czas przy nim pracują. Lubię Androida AOSP. Kiedyś miałem w ZOPO. Pytanie, jak ogólna stabilność, bateria itp. Wydajność mi zwisa. Nie gram. Przy tym sprzęcie i tak będzie płynnie ;)

EDYTA: Ech. Widzę, że w innych wątkach o tym romie wspominacie. Czyli mój wątek można do kosza. Sorki.

Edytowane przez miklo
Gapiostwo -> wątek do kosza.
Opublikowano (edytowane)

Ja próbowałem. Nie chciałem zakłądać nwego topiku więc swoje wrażenia opisłąme w temacie SlimROM. Wrażenia jak najbardziej pozytywne szczególnie jeżeli chodzi o wydajność i beterię. Problemów ze stabilnością nie miałęm. Używałem wersji bez gaps.

Nie usuwaj tematu - to ja niepotrzebnie pomieszałem wątki.

Edytowane przez Arturs
Opublikowano

GAPS chcę i potrzebuję. Mam teraz CM13.1 od TS i jest ok, ale kusi mnie, żeby spróbować właśnie AOSPA. Fajne może być odpowiadanie na wiadomości w latającym oknie na przykład ;) I tak pewnie za kwartał będą już pierwsze używalne ROMy na Andku 7 i będzie od nowa zabawa ;) (ten, który jest teraz jeszcze ma chyba spore braki).

Opublikowano (edytowane)

Kurde. No nie wiem. Serio. Ujawniła się moja pełna lameriada :) Floating Peek gdzieś jest? A gdzie to się odpala? Znalazłem tylko multiwindow, ale to nie to samo.

Jak się wkurzę, bo wszystko już mam, to pójdę w 7kę jednak ;)

Znalazłem takie ustawienie tylko dla aplikacji sms. Chyba, że słabo szukałem.

Edytowane przez miklo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...