miklo Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Ktoś próbował? Widzę, że chłopaki z TS cały czas przy nim pracują. Lubię Androida AOSP. Kiedyś miałem w ZOPO. Pytanie, jak ogólna stabilność, bateria itp. Wydajność mi zwisa. Nie gram. Przy tym sprzęcie i tak będzie płynnie EDYTA: Ech. Widzę, że w innych wątkach o tym romie wspominacie. Czyli mój wątek można do kosza. Sorki. Edytowane 5 Października 2016 przez miklo Gapiostwo -> wątek do kosza.
Arturs Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Ja próbowałem. Nie chciałem zakłądać nwego topiku więc swoje wrażenia opisłąme w temacie SlimROM. Wrażenia jak najbardziej pozytywne szczególnie jeżeli chodzi o wydajność i beterię. Problemów ze stabilnością nie miałęm. Używałem wersji bez gaps. Nie usuwaj tematu - to ja niepotrzebnie pomieszałem wątki. Edytowane 5 Października 2016 przez Arturs
miklo Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 GAPS chcę i potrzebuję. Mam teraz CM13.1 od TS i jest ok, ale kusi mnie, żeby spróbować właśnie AOSPA. Fajne może być odpowiadanie na wiadomości w latającym oknie na przykład I tak pewnie za kwartał będą już pierwsze używalne ROMy na Andku 7 i będzie od nowa zabawa (ten, który jest teraz jeszcze ma chyba spore braki).
Antyhaker Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Nie wiem czy wiesz, ale przecież na CM13.1 również możesz tak odpisywać - w końcu to jest AOSP z kilkoma dodatkami.
miklo Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Kurde. No nie wiem. Serio. Ujawniła się moja pełna lameriada Floating Peek gdzieś jest? A gdzie to się odpala? Znalazłem tylko multiwindow, ale to nie to samo. Jak się wkurzę, bo wszystko już mam, to pójdę w 7kę jednak Znalazłem takie ustawienie tylko dla aplikacji sms. Chyba, że słabo szukałem. Edytowane 5 Października 2016 przez miklo
AndropaX Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi