Milu Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Witam serdecznie. Uprzejmie proszę o pomoc po wgraniu TRWP do telefonu. Problem mam z językiem bo jest Chiński Po wgraniu na ekranie telefonu miałem dwa okna do wyboru. Nie wiedziałem które gdzie mnie przekieruje dlatego nie wcisnąłem żadnego próbując odnaleźć na forum post jednego z kolegów wskazującego który przekierowuje do wyboru języka. Niestety nie wiem jak to się stało ale chyba przez przypadek dotknąłem ekranu i mam TWRP po Chińsku (te 8 cegiełek pod którymi kryją się różne funkcje) Tu moje pytanie czy istnieje możliwość zmiany języka TWRP na Angielski? Poinstruuje ktoś jak tego dokonać ?? Będę bardzo wdzięczny za pomoc .
virici Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 prawa kolumna drugi przycisk od dołu potem w prawym górnym rogu będziesz miał na niebieskim pasku globus i tam będziesz mógł zmienić język. 1
wojtekmarchewka Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) A gdyby na przyszłość ktoś miał problem z tym i nie rozumiał kolegi @virici Edytowane 5 Października 2016 przez wojtekmarchewka 2
Rekomendowane odpowiedzi