Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, doktor napisał:

przed chwilka wyszedl HnT z dzisiaj ;)

gdzie mozna doszukac sie changeloga?

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=1420#entry53848028 Tutaj

. Synchronized with the current source the CyanogenMod 
. Supplemented by Ukrainian and Russian translation of 
The shutter added tile LiveDisplay management (Note: when you long press on a tile, open the general settings screen, not LiveDisplay settings (not yet figured out how to do it directly)) . 
to activate the screen by the action of "Raise" now uses the accelerometer. 
Fixed decrease in battery indicator to 2% instead of 1%. 
Minor corrections and additions. 

36 minut temu, miklo napisał:

Wyszedł też nowy RR od AndropaX.

Mam nadzieję, że wyeliminuje to moje problemy - nie dość, że potrafi się raz na jakiś czas z niczego zrestartować, to jeszcze spada mi wtedy % naładowania baterii o nawet 20 xP

New build available on afh. Kernel should be now stable, hw keys options are enabled.

Powinno być git :D

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano

Drobne braki zawsze będą, cóż poradzić. No i trzeba pamiętać, że to wciąż wyłącznie testowa wersja. Jak wypadną te losowe restarty to dla mnie praktycznie ideał.

Opublikowano
1 godzinę temu, miklo napisał:

CM13.1 od TS w zasadzie nie ma braków ;) Ale ten rom jest świetny póki co.

cały czas porównujesz cm13.1 ;)  nad którym developerzy już od dawna pracują do cm14 który jest z nami od 2-3 miesięcy skoro taki idealny zostań na nim :) będziesz miał wszystko gotowe...

• Like 1
Opublikowano

Kurde, jak zwykle mam dylemat. Wolę OmniSwitch zamiast standardowego ekranu ostatnich aplikacji, ale nie mam wtedy dostępu do podziału ekranu na dwie aplikacje. Zabrakło takiej funkcji w ustawieniach przycisków Jak żyć xP

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
52 minuty temu, miklo napisał:

Aha. To nie można porównywać. Dobrze Tato.

to tak jakbyś porównywał samochód stojący w salonie gotowy do sprzedaży z samochodem który jeszcze jest na linii produkcyjnej i brakuje mu większości osprzętu ;)

• Like 1
Opublikowano

Dobra nie ma co sie denerwować  ;p ale miklo już któryś raz wspominasz o cm13 i jaki to jest super ;pp tutaj lepiej pisz co jest  z cm14 ;) np ja dzisiaj siedzialem na RR najnowszym i niestety bateria leci jak szalona a praktycznie nie korzystalem z telefonu :/ bajery ma fajne nie powiem ;D moŻliwości konfiguracji są prze ogromne ale niestety bateria to ważne kryterium w doborze romu także wracam na HnT. Moze ktoś coś jeszcze doda ;)

Opublikowano

Mi wlasnie na HnT bateria dosc dobrze sie zachowywała wiadomo sot nie wychodzil 6 h ale do 4 iw zupelnosci mi to wystarczalo a przy RR jest bardzo źle ;p

Opublikowano

czego dotycza te fotki ? andka 6 , 7 ? ktory rom ?

taki bajzel w tym temacie ze nie idzie ogarnac haha wszystkie roomy w jednym watku i do tego jakies poyebane porownania do cm13 i sie czlowiek gubi juz o co kaman :)

Opublikowano
1 minutę temu, Antyhaker napisał:

Aktualnie rozmawiamy o RR, wiec zakładam, że do niego się to odnosi.

Jeśli zaś chodzi o moje odczucia, to bateria wydaje się być lepsza niż na HnT z 26 ^^

daje mu jeszcze szanse na dzień ;) może się bateria jakoś ułoży :P

Opublikowano

Pojawił się HnT z dnia 29.11. 

Synchronized with the current source CyanogenMod.
Supplemented by Ukrainian and Russian translation.
The minimum frequency of the CPU is set lower in 302MGts.
Long press on a tile LiveDisplay is now immediately transferred to the relevant settings.
Fixed power button in the "Automatic activation of the screen", when the option "Enable flashlight power button".

Opublikowano

Też się nad tym zastanawiam, bo mam za duże problemy z tym RR. 
1. Raz mi bateria z 55% do 12% spadła w 30 minut neta, po czym na tych 12% trzymał się kolejną godzinę - WTF.

2. Wczoraj przed 24 odłączyłem od ładowarki mając 100%, o 10 się budzę i jest 64% o.O 

Dziwne rzeczy się dzieją :D

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nosteres napisał:

super 10 minut temu pobierałem z 29 bo nie było jeszcze z 30 :P

Co zabawne, ja to samo :S

Lista zmian

Synchronized with the current source CyanogenMod.
Supplemented by Ukrainian and Russian translation.
Fixed kernel cpuset, which resulted in a decrease prozvoditelnosti.
Fixed a crash in the search for the call history.

Intryguje mnie "prozvoditelnosti" xP

7 minut temu, GanjaMafia napisał:

Ja ogólnie z RR miałem problemy z płynnością działania, wrzuciłem HnT z wczoraj i miałem restarty a nawet samoczynne wyłączanie tel, ktoś testował i miał podobnie?

Wrzuciłeś na czysto, czy wgrałeś na RR? 

Edytowane przez Antyhaker
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...